Ankara'da ezik şeftali kavgası: 4 yaralı, 13 gözaltı

Ankara'da ezik şeftali kavgası: 4 yaralı, 13 gözaltı

Ankara'da, pazar esnafı ile müşteri arasında ezik şeftali tartışması sonucu çıkan kavgada 4 kişi yaralanırken 13 kişi de gözaltına alındı.

İçindekiler

Ankara'nın Keçiören ilçesi Etlik Mahallesi'nde bir Pazarda Kavga çıktı. Alınan bilgilere göre; saat 18.30 sularında bir müşterinin, aldığı şeftalileri ezik olduğu gerekçesiyle geri vermek istemedi. Pazar esnafının müşteriye küfür etmesi üzerine gerginlik başladı. Kavgaya dönüşen olaya ilk olarak çevredekiler müdahale etti.

Pazardaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda zabıta, polis, çevik kuvvet ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, kendilerine patates atan pazar esnafını dağıtmak ve gerginliği yatıştırmak için havaya ateş açtı. Kavgada yaralanan 4 kişi hastaneye sevk edilirken olayla ilgili 13 pazar esnafı da gözaltına alındı.

VATANDAŞTAN TEPKİ

Pazardaki 'ezik şeftali' kavgası, vatandaşın cep telefonu kameralarına yansıdı. Olayları kayda alan vatandaşlar, yaşananlardan dolayı rahatsız olduklarını dile getirdi. Bir pazar yerinde, böyle bir konudan bu denli bir olayın çıkması çok sayıda vatandaşın tepkisini çekti.

Halden pazar tezgahına gelene kadarki süreçte fiyatı giderek artan ürünler, bir süredir vatandaşların tepkisine neden oluyordu. Hal fiyatı 5 ile 8 lira arasında olan şeftalinin tezgah fiyatı 15 lirayı buluyor. Vatandaşın yüksek fiyata aldığı ürünlerden iyi performans beklemesi de gayet olağan bir durumken ufak tartışmaların büyümemesi için de vatandaşların karşılıklı hoşgörüye bir miktar daha ihtiyaç duyduğu gözleniyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz