Ankara’da büyük patlama

Ankara’da büyük patlama
NotHaber

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir hırdavat dükkanında büyük bir patlama yaşandı. Patlamada iki işyeri sahibi ağır yaralanırken bina kullanılamaz hale geldi.

 

Bir hırdavat dükkanında küçük tüp patlaması meydana geldi. Olay Ankara’nın Altındağ ilçesi Siteler semtinde yaşandı. Bir binanın giriş katında bulunan dükkânda olan patlama sonucu iki iş yeri sahibi ağır yaralandı. Yaralılar çevredeki esnaf tarafından dükkândan çıkarıldı.

ÇEVREDEKİ BİNALARIN CAMLARI KIRILDI

Sabah 08.30 sularında yaşanan patlama binanın giriş katında bulunan dükkanlara büyük zarar verdi. Patlamada çevre binaların camları da kırıldı. Polis, yeni bir patlama riskine karşı çevrede güvenlik önlemi aldı. Bomba uzmanları da binada inceleme yaptı.

PATLAMA SONRASI YANGIN ÇIKTI

Patlamanın yaşandığı binanın giriş katındaki ambalaj ve hırdavat dükkanlarının olay sırasında açık olduğu, birinci kattaki mobilya döşemecisinde kimsenin bulunmadığı, ikinci katın ise depo olarak kullanıldığı öğrenildi. Patlama ile bina kullanılamaz hale geldi. Bir görgü tanığı, yaralılardan birinin küçük tüpü yakmaya çalışırken patlamanın meydana geldiğini söylediğini anlattı.Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz