Ankara OSTİM’de yangın!

Ankara OSTİM’de yangın!
NotHaber

Ankara OSTİM’de yangın çıktı. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yangın itfaiye tarafından 2 içinde söndürüldü.

Ankara OSTİM’de yangın çıktı. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir iş yerinde çıkan yangın itfaiyenin 2 saat süren çalışması sonrasında söndürüldü.

Yenimahalle OSTİM Organize Sanayi Bölgesi 2 katlı iş merkezinde nedeni henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekipleri de alevlere müdahale etmeye başladı.

OSTİM YANGINI 2 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

OSTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde bir iş merkezinin çatısındaki yangını söndürmek için itfaiye ekipleri uzun uğraş verdi. Yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucunda yangın söndürüldü. Yangının, iş merkezindeki bir lokantanın bacasından çıktığı öğrenildi. Soğutma çalışmaları devam eden yangının bitişikteki dükkanların çatısına sıçrayarak büyüdüğü tespit edildi. Yaralananın olmadığı yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

HAZİRAN AYINDA DA BENZER BİR YANGIN ÇIKTI

Öte yandan Ankara'daki ATB İş Merkezi’nde geçtiğimiz haziran ayında kimyasal madde üreten bir iş yerinde yangın çıkmıştı. Park halindeki araçlar ve onlarca dükkân kullanılamaz hale gelmişti. Yangın gece boyunca sürmüş, gün ağardığında facianın boyutları gözler önüne serilmişti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz