Ali Babacan: Zorunlu eğitim üç yaşında başlayacak

Ali Babacan: Zorunlu eğitim üç yaşında başlayacak
NotHaber

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin eğitim politikalarını anlatırken “Zorunlu eğitim üç yaşında başlayacak” dedi.

 

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İzmir'de partisinin Narlıdere İlçe Kongresi'ne katıldı. Ali Babacan, partililere hitap ederek yanlış politikalar nedeniyle ülkede aynı anda faiz, döviz ve enflasyonun yükseldiğini savundu.

SEÇMENLERİNE 2023 MESAJI

Türkiye’nin kötü idare edildiğini ileri süren Babacan, "Bizler tüm bu sorunların çözümlerini çok iyi biliyoruz ve gönül rahatlığıyla diyoruz ki emaneti teslim almaya, bu kabusa bir nokta koymaya, ekonomimizi yeniden ayağa kaldırmaya ve ülkemizi sapasağlam temellere oturtmaya geliyoruz” diye konuştu.

“ZORUNLU EĞİTİM 3 YAŞINDA BAŞLAYACAK”

Gençlerin ülke ekonomisini güçlendirmesine katkı sağlaması gerektiğini belirten Babacan, partisinin iktidara geldiğinde uygulayacağı eğitim sisteminden örnekler verdi. Babacan, “Zorunlu Eğitimi 3 yaşında başlayacak. O yaşı kaçırdığınız zaman çocukların o yaştaki öğrenme, kişiliklerini oluşturma çağını kaçırmış oluyoruz. Biz bunu parti programımıza yazdık. Çocuklarımızın ana sınıfından itibaren ikinci bir dili mutlaka öğrenmesi gerekiyor" dedi.Daha sonra Balçova’ya geçen Babacan, burada partisinin ilçe başkanlığı binasının açılışını yaptı. Açılışın ardından esnafı ziyaret etti.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz