Ali Babacan: İlk 90 günde çiftçimize rahat bir nefes aldıracağız!

Ali Babacan: İlk 90 günde çiftçimize rahat bir nefes aldıracağız!
NotHaber

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, tarımda eylem planlarının hazır olduğunu belirterek, iktidara geldiklerinde ilk 90 günde yapacaklarıyla çiftçiye rahat nefes aldıracaklarını söyledi.

Partisinin teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın bu seferki durağı Balıkesir oldu. Bandırma, Manyas ve Erdek ilçe teşkilatlarının ilk kongrelerine katılan, teşkilat binalarını açan Ali Babacan burada partililere seslendi.

“TARIMDA İLK 90 GÜN YAPACAKLARIMIZ BELLİ”

Konuşmasında tarımla ilgili eylem planından bahseden Ali Babacan, “Yapılacak ilk genel seçimlerde bizim iktidarımızda şu anda tarımla ilgili eylem planımız hazır bekliyor. İlk 90 günde atacağımız adımlarla çiftçimize, üreticimize rahat bir nefes aldıracağız” diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN SULAMA SİSTEMİ MALİYETİ 22 MİLYAR DOLAR”

Türkiye’de yaşanan kuraklığın tarımı olumsuz etkilediğine değinen Babacan “Küresel ısınma ve iklim değişikliği kuraklığı etkiliyor, her damla suyun kıymetini bilmemiz gerekiyor. Bunun için damlama, yağmurlama ve kapalı sistem sulama yatırımlarına ağırlık vermeliyiz. Türkiye'nin sulama yatırımlarına ihtiyacı var. Türkiye'nin bütün sulama sisteminin maliyeti 22 milyar dolar tutuyor” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz