Ali Babacan: Ekonomik kriz pandemiden önce de vardı

Ali Babacan: Ekonomik kriz pandemiden önce de vardı
NotHaber

Kocaeli’de partisinin ilçe başkanlıklarını hizmete açan Ali Babacan, “Ekonomik kriz pandemiden önce de vardı” dedi.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Kocaeli’deki ilçe başkanlıklarının açılışını yaptı. Gebze, İzmit ve Başiskele’de partililerle buluşan Ali Babacan, partisinin 81 ilde temsil edildiğini, 973 ilçenin 650'sinde başkanların görevinin başında olduğunu söyledi. Babacan, il ve ilçe kongrelerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini hatırlatarak “2 ay içinde yaklaşık 200 ilçe kongresi daha yapacağız. İl teşkilatı bazında kongre sayımız 47'ye ulaştı” diye konuştu.

İŞ DÜNYASI VE MUHTARLARLA BULUŞTU

Gebze’de bir otelin toplantı salonunda iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla bir araya gelen Ali Babacan, burada yaptığı konuşmada sorunlara değindi. Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu olmadığına vurgu yapan Babacan, “Türkiye'nin yeniden ayağa kalkması zor değil. İşin başına dürüst ve ehil insanları getirin, istişareyle iş yapın, ortak akıl arayın” şeklinde konuştu.

ALİ BABACAN: PANDEMİDEN DE ÖNCE KRİZ VARDI!

Konuşmasında ekonomik gelişmeleri de değerlendiren Babacan, “Türkiye şu anda pandemi döneminden çıkış aşamasına geldi. Pandeminin de getirdiği ekonomik zorlukları hepimiz yaşadık ama Türkiye'de ekonomik kriz pandemiden önce zaten vardı" dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz