Aleyna Çakır davasının baş şüphelisi Ümitcan Uygun tahliye edildi!

Aleyna Çakır davasının baş şüphelisi Ümitcan Uygun tahliye edildi!
NotHaber

Aleyna Çakır’ın ölümüyle ilgili soruşturması devam eden Ümitcan Uygun cezaevinden tahliye edildi. Uygun, ‘Narkotik madde kullanımını özendirmek' suçundan altı aydır tutuklu bulunuyordu.

Gerçek adı Sema Esen olan Aleyna Çakır’ın ölümüyle ilgili açılan davada baş şüpheli olan Ümitcan Uygun, narkotik madde kullanımını özendirmek' suçundan altı aydır tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi. Bu haber sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

ALEYNA ÇAKIR’A ŞİDDET UYGULADIĞU GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKMIŞTI

Aleyna Çakır geçen yıl 3 Haziran'da Keçiören'deki evinde ölü bulunuştu. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun gözaltına alınmış, daha sonra serbest bırakılmıştı. Uygun’un Çakır’a ölümünden yaklaşık 3 ay önce şiddet uyguladığı anları gösteren video sosyal medyada yer almış, bunun üzeine ifadesi alınan Ümitcan Uygun serbest bırakılmıştı. Bundan sonra da iki kadınla birlikte narkotik madde kullandığına ilişkin görüntüleri ortaya çıkmıştı.

10 OCAK’TA TUTUKLANMIŞTI

Vidonun yayımlanmasının ardından 10 Ocak'ta gözaltına alınan Ümitcan Uygun, sevk edildiği mahkemece 'uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek' suçundan tutuklanmıştı. Uygun, bu suçtan 6 ay cezaevinde yattıktan sonra tahliye edildi.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz