Akşener'e sert tepki: Sivas'ta arbede yaşandı

Akşener'e sert tepki: Sivas'ta arbede yaşandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sivas ziyareti esnasında bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Tepki gösteren vatandaş, polis tarafından alandan uzaklaştırıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sivas'ın Zara ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaflarla görüştükten Akşener'în konuşma yaptığı esnada bir vatandaş kendisine istifa et diye seslendi. Akşener ise tepkili vatandaşa, "Seni mi kıracağım, sen istiyorsan istifa ederim." şeklinde karşılık verdi. Tepkili vatandaş polis tarafından alandan uzaklaştırıldı.

Geçtiğimiz hafta Bartın'da esnafı ziyaret eden Akşener, orada da bir vatandaşın tepkisiyle karşılaşmış, hakkını helal etmeyeceğini söylemişti.

"SEÇİLMEDİNİZ, SİZİ CHP MECLİSE SOKTU"

Yaptığı ziyaretlerde esnafın sesi olmaya çalıştığını söyleyen Akşener, amacının politik tartışmalara girmek yerine sorunlara çözüm üretmek olduğunu söyledi. Akşener sözlerine devam ederken kalabalığın içinden bir vatandaş kendisine tepki gösterdi.

İYİ Parti'nin seçilerek değil, CHP'den 15 milletvekili alarak meclise girdiğini hatırlatan vatandaşa Akşener, "Seçime giremezsin dendi. Kimsenin beklemediği bir iş yaptım. Gittim sayın Kılıçdaroğlu'na, 15 milletvekili geldi ve YSK'da mecbur kaldı." şeklinde yanıt verdi.

Akşener'in vatandaşı yanıtladığı esnada kalabalık içinden Akşener'i istifaya çağıran vatandaşa tepki oluştu. Olaya anında müdahale eden Akşener, "Ne yapıyorsunuz arkadaşlar? İnsanlar istediğini söyleyecek, ben de cevabını vereceğim." dedi.

AKŞENER'E FETÖ SUÇLAMASI

Alandan uzaklaştırılan tepkili vatandaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Yurtta sulh, cihanda sulh." cümlesini çok sık kullandığını işaret ederek kendisini FETÖ'cü olmakla itham etti. Vatandaşa oylarının değerini bilmesi gerektiğini söyleyen Akşener'in meclise seçilerek girmediğini söyleyen vatandaş, CHP'nin 15 milletvekili sayesinde girdiğini ve bu nedenle istifa etmesi gerektğini sözlerine ekledi.

"ŞEHİRLERE YERLEŞTİRİLMİŞ PROVOKATÖRLER"

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, yaşanan olaya sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Poyraz, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda; "Şehirlere yerleştirilmiş provokatörlerin beyhude çabalarını ibretle izliyoruz. Yahu korkmayın! Daha seçimlere var. Şimdiden bu oyunları yaparsanız seçimlerde ne yapacaksınız? Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener geldikçe siz gidiyorsunuz mesele bu kadar basit." ifadelerine yer verdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz