Akşener’den Erdoğan’a yerli aşı uyarısı

Akşener’den Erdoğan’a yerli aşı uyarısı
NotHaber

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Erdoğan’ı “Yerli aşı meselesinden siyaset devşirmeye çalışıp da böyle önemli bir sürecin baltalanmasına müsaade etme” diye uyardı.

 

 

Partisinin meclis grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerli koronavirüs aşısında üçüncü faz çalışmalarını memnuniyetle karşıladığını belirtti. Akşener, Erdoğan’ı Yerli Aşı meselesinden siyaset devşirmeye çalışıp da böyle önemli bir sürecin baltalanmasına müsaade etme. Milletimiz yerli aşıyı bekliyor, bunu da algı operasyonuna kurban edersen altında kalırsın” ifadelerini kullandı” diye uyardı.

AFGANİSTAN GÖREVİNİ ELEŞTİRDİ

Türkiye’nin Afganistan havalimanını korumaya talip olmasını eleştiren Akşener, “Buradan sayın Erdoğan’ı aklını başını almaya davet ediyorum. Bu anlamsız göreve aday olurken para pul konuşmanın manası yoktur. Sayın Erdoğan, Afganistan’ı kim bu hale getirdiyse bırak o toplasın. Biden’a söylemen gerekenleri söyleyemedin, söylememen gerekeni de büyük bir iştahla söylüyorsun” şeklinde konuştu.

TÜRKKAN’IN KAÇAK ÇİFTLİĞİ GÜNDEME GELDİ

“İki gündür Lütfü Türkkan’ın meşhur çiftliği üzerinden gagalanıyoruz” diyerek kaçak yapıları yıkılan İYİ Parti Grup Başkanvekili’ni gündeme getiren Akşener, “Sayın Türkkan’ın açıklamaları var ben onlara girmeyeceğim ama onun karşılaştığı sistemin sonuçları olarak bizzat ben kim nerede ne yapmışsa takipçisi olmazsam, hepsini rezil etmezsem namerdim. Hadi bakalım” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz