Akşener ‘hamdolsun’ sözünü geri vites olarak nitelendirdi!

Akşener ‘hamdolsun’ sözünü geri vites olarak nitelendirdi!

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, sözde Ermeni soykırımı meselesinin Erdoğan-Biden görüşmesinde ele alınmamasını geri vites olarak değerlendirdi.

Partisinin meclis grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, NATO zirvesi sonrasında yapılan Erdoğan-Biden görüşmesini değerlendirdi.

“BIDEN’DAN HESAP SORAMADI”

Akşener, görüşmede sözde Ermeni soykırım meselesinin ele alınmayışını kınadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştiren Akşener “Hesap soramadığı gibi bir de hamdolsun çeken şu ezikliğe bakar mısınız? Büyük düşman Biden’dan dostum Biden’a savrulan şu ruh haline bakar mısınız?” sözlerini kullandı.

“GERİ VİTESİN SONUÇLARI NE OLACAK? MERAK EDİYORUM”

Ağır ifadeler kullanarak Erdoğan’a yönelik ifadelerini şu sözlerle sürdürdü: “Böyle bir yüzsüzlük olabilir mi? Böyle bir ciddiyetsizlik olabilir mi? Böyle bir devlet insanlığı olabilir mi? Yazıklar olsun” Akşener, Erdoğan’ın sözde Ermeni Soykırımı konusunda geri vites yaptığını belirterek “Olacakları merak ediyorum. Mesela S-400’lerin kullanım dışı bırakılması durumunda yıllardır Rusların amigoluğunu yapan siyasetçi ve gazetecilerin nasıl tepki vereceğini merak ediyorum” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz