AKBANK’tan erişim problemiyle ilgili açıklama geldi

AKBANK’tan erişim problemiyle ilgili açıklama geldi
NotHaber

AKBANK, müşterilerinin mobil ve internet hizmetlerine erişimini engelleyen sorunun ana bilgisayarda meydana gelen bir arızadan kaynaklandığını açıkladı.

Akbank, dün başlayan hizmetlere erişim problemiyle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada sorunun bankanın ana bilgisayarındaki teknik bir arızdan kaynaklandığı, kesintilerin sürdüğünü duyuruldu. Bankadan yapılan açıklamada, "Müşterilerimize hizmet verdiğimiz tüm kanallarımız bu sorundan etkilenmektedir. İlgili birimlerimiz ve teknoloji iş ortaklarımız çözüm için çalışmalarına devam etmektedir" denildi.

AKBANK: SİBER SALDIRI YOK

Yaşanan sorunun siber saldırıdan kaynaklandığına dair internet ve sosyal medyada yapılan paylaşımların gerçeği yansıtmadığı vurgulanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bankamız ve müşterilerimizin bilgi ve kayıtlarına ilişkin herhangi bir güvenlik problemi bulunmamaktadır, sorunun giderilmesini takiben işlemlerimiz devam edecektir. Müşterilerimiz, bu süreçte yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi için aldığımız önlemlere Akbank.com'dan ulaşılabilirler. Bu süre zarfında hizmetlerimizde yaşanan aksaklıklar için özür diliyoruz."

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz