AK Partili Hamza Dağ: Muhalefet yalanlarla siyasete zarar veriyor

AK Partili Hamza Dağ: Muhalefet yalanlarla siyasete zarar veriyor
NotHaber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, muhalefetin icraat yapamayınca yalan ve manipülasyonlara sığındığını belirterek “Muhalefet yalan ve manipülasyona sığınmış vaziyette” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, muhalefetin siyaset dilini eleştirdi. Muhalefetin, belediyelerde icraatlar ortaya koyamadığını dile getiren Dağ, "Muhalefet iktidara talip olandır. İktidara talip olan olarak, bizim ortaya koyduğumuz projelerin yüzde 1'ini dahi ortaya koyamayınca açıkçası yalan ve manipülasyona sığınmış vaziyette" diye konuştu.

“GEZİ’DEN BU YANA YALAN – MANİPÜLASYON DEVAM EDİYOR”

Yalan ve algı operasyonlarıyla daha önce de karşılaştıklarını hatırlatan Dağ, “2013'ten bu yana bunu fazlasıyla yaşıyoruz. O dönemde de hem Gezi olaylarında birçok yalanlar hem 17/25 Aralık dönemindeki yalanlar, 15 Temmuz öncesi yine yalan-manipülasyon noktasındaki hususlar, referandum öncesi yaşananlar... Esasında ilk defa yaşamıyoruz. Son dönemde biraz daha aymazca yapılır hale geldi. Açıkça, yalan olduğu belli olmasına rağmen geri adım atmadan yapılır hale geldi” şeklinde konuştu.

“MİLLETİMİZ YALANLARA TEVECCÜH ETMİYOR”

Halkın yalanlara inanmadığının altını çizen Dağ, “İYİ Parti gidiyor sağda solda kurgu yapıyor, CHP'nin ısrarla, gerçekler ortaya çıkmasına rağmen, geri adım atmayan yalanla alakalı siyasetini gayet iyi bir şekilde görüyor. Zaten milletimiz bunlara bugüne kadar teveccüh göstermedi, bundan sonra da göstermeyecek” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz