AK Partili bakanlar: Seçim maratonu başladı

AK Partili bakanlar: Seçim maratonu başladı
NotHaber

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 2023 seçim maratonunun başladığını vurguladı.

AK Parti’de seçim sürecinin başladığı yönünde işaretler gelmeye devam ediyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, partilerinin Bilecik İl Teşkilatı’nda partililerle konuştu.

FATİH DÖNMEZ: GÖREVİMİZ VATANDAŞIN MEMNUNİYETİ

Bakan Fatih Dönmez, seçimlere ilişkin şu değerlendirmede bulundu: Seçim maratonuna doğru hızlıca yaklaşıyoruz. Daha önceki seçimlerde aldığımız sonuçları kendi içimizde değerlendireceğiz. Eksik, fazla ne yapmışız not etmemiz gerekiyor. Daha iyi yapabilmek için çalışmak gerekiyor. Bizim birinci görevimiz vatandaşımızın mutluluğu ve memnuniyetidir.

BEKİR PAKDEMİRLİ: SEÇİME İYİ HAZIRLANMAMIZ GEREK

Bakan Bekir Pakdemirli ise seçimlere iyi hazırlanmak gerektiğine vurgu yaparak “En önemli görevimizin AK Parti üyeliği olduğunu, diğer görevlerin hepsinin gelip geçici olduğunu söylemek isterim. İnşallah uzun seneler daha AK Parti kadroları iktidarda olmaya devam edecek” dedi. Pakdemirli, muhalefetin de hafife alınmaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz