AK Parti'den Şahan Gökbakar ziyareti

AK Parti'den Şahan Gökbakar ziyareti

Günlerce süren orman yangınlarında yaptığı yayınlarla gündeme gelen ve söndürme çalışmalarında büyük katkısı olan komedyen Şahan Gökbakar'a AK Parti'den ziyaret gerçekleştirildi.

Temmuz ayının sonlarında Türkiye'nin kıyı şeridinde çok büyük bir alanda etkili olan orman yangınlarıyla mücadelede gösterdiği gayretle gündeme gelen komedyen Şahan Gökbakar, Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan tarafından ziyaret edildi.

Birlikte çektirdikleri fotoğrafı Twitter'dan paylaşan Gökcan, "Marmaris ilçemizde yaşanan orman yangınlarında yaptığı yayınlarla hemşerilerimize destek veren ve yangın söndürme çalışmalarına katılan değerli sanatçımız Şahan Gökbakar’a geçmiş olsun dileklerimizi ileterek teşekkür ettik." ifadelerine yer verdi.

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDEYDİ

Komedyen Şahan Gökbakar'ın orman yangınlarının ilk günlerinde yaptığı yayınlarla yetkililere seslenmesi ve bölgedeki durumdan herkesin haberdar olmasını sağlaması bir yandan takdir toplarken bir yandan da eleştirileri üzerine çekmişti.

"Help Turkey" etiketiyle başlayan tartışmalar, yaptığı yayınlarda orman yangınlarının giderek büyüdüğünü ve yardıma ihtiyaç olduğunu belirten Gökbakar'ın da eleştiri oklarının hedefi haline gelmesine neden olmuştu.

MHP'nin de gündemine giren Gökbakar, "Help Turkey" etiketine verdiği destek nedeniyle parti tarafından ciddi şekilde eleştirilmişti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz