Ailemle sorun yaşadım, teslim oldum!

Ailemle sorun yaşadım, teslim oldum!
NotHaber

Çiftlik Bank vurgunu nedeniyle yurt dışına kaçan Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, yazılı olmayan ilk ifadesinde ailesiyle sorun yaşadığı için teslim olduğunu söyledi.

çiftlik bank kurucusu Mehmet Aydın Brezilya’da teslim olmuş, geçtiğimiz cumartesi günü yurda getirilmişti. Hürriyet’in haberine göre polisler İstanbul Havalimanı’ndaki Gaziosmanpaşa Adliyesi’nin ek binasında Aydın’la kısa bir mülakat yaptı. Mülakatta polislerin “Neden teslim oldun?” sorusuna Aydın, “Çok zorlandım. Ailemle büyük sorunlar yaşadım, ayrılma noktasına geldim. Ailemle sorun yaşadığım için teslim oldum” diye yanıt verdi.

TOSUNCUK: BORÇLARIMI ÖDEYECEĞİM

Brezilya’daki çevresinde zorluklar yaşadığını anlatan Aydın, “Borçlarımı ödeyeceğim. Borcum kadar alacaklarım da var. Borcumun büyük kısmını ödedim. Mağduriyetleri gidereceğim” diye konuştu. Yurtdışından şirket belgelerini ve alacaklılar listesini de getirdiğini belirten Aydın, dört gün gözaltında kalacak.

AVUKT FATİH KUŞ: AİLESİNİN BASKISI İLE TESLİM OLDUĞU YALAN

Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Mehmet Aydın avukatlarıyla görüştü. Aydın’ın 3 avukatından biri olan Fatih Kuş, yurtdışına kaçırılan paralarla Bitcoin alındığı iddialarına, “Henüz yazılı ifadesi alınmadı, ailesinin baskısı ile teslim olduğu iddiaları yalan” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz