Ahmet Davutoğlu, ortak adaya ve ittifaka kapıyı kapattı

Ahmet Davutoğlu, ortak adaya ve ittifaka kapıyı kapattı
NotHaber

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ittifakta yer almayacaklarını belirterek “Herhangi bir makama birini getirmek için parti kurmadık” diye konuştu.

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ‘Hangi ittifakta yer alacaksınız?” sorusuna yanıt verdi. Ahmet Davutoğlu herhangi bir ittifakta yer almayacaklarını belirterek “Seçim sathı mailine geldiğimizde, tek başına iktidar olmanın bütün gereklerini yaparak seçime gireceğiz. Seçim şartları yeni bir durum gerektirirse, onu o zaman düşünürüz ama şu veya bu partiye, ittifaka eklemlenmek için gelmedik biz” diye konuştu.

ORTAK ADAYA DA KAPILARI KAPATTI

Ortak aday ihtimaline de kapıyı kapatan Davutoğlu, “Herhangi bir makama bir kişiyi getirmek için de gelmedik. Ben de dahil. Yoksa o makamı bırakmazdım ben. Önce halkın sözcüsü olacağız, o halkı örgütleyeceğiz, teşkilatlarımızı güçlendireceğiz” dedi.

ANKETÇİLER GÖRMESE BİLE PARTİMİZ GÜÇ BELİRLEYİCİ OLACAK

Türkiye’yi yönetmekte kararlı olduğuna vurgu yapan Davutoğlu, “Anketçiler görmek istemese bile Türkiye'nin en önemli, güç belirleyici aktörü olarak Gelecek Partisi olacak. Ondan sonra 'Hangi ittifakta yer alacaksınız?' sorusu sorulmayacak. 'Türkiye'yi nasıl yöneteceksiniz?' sorusu sorulacak. Sorulması gereken soru bu” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz