Ahmet Davutoğlu: İktidar Sedat Peker’in iddialarına suskun kalıyor

Ahmet Davutoğlu: İktidar Sedat Peker’in iddialarına suskun kalıyor
NotHaber

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in video serisinde gündeme getirdiği iddialara suskun kaldığını söyledi.

Konya’da çiftçilerle bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in video serisinde gündeme getirdiği iddialara değindi. Ahmet Davutoğlu, son iki aydır Türk siyasetinin son derece karmaşık olduğunu ileri sürerek, "Hicap duygusuna sevk eden gelişmelere şahit oluyoruz. Yapılan ifşaatlar, ortaya konulan tavırlar ve bunlara karşı iktidarın suskunluğu, ülkeyi ve halkı derinden mahcubiyet hissine sevk ediyor” diye konuştu.

“HER İDDİA BİR SKANDAL”

Başta çiftçi, esnaf, işçi, emekli ve emeklilikte yaşa takılanlar olmak üzere toplumda pek çok kesimin zor günler geçirdiğine dikkat çeken Davutoğlu, “Her gün yeni bir skandalla karşılaşıyoruz" diyerek iddiaları skandal olarak nitelendirdi.

SEZGİN BARAN KORKMAZ TÜRKİYE’DE YARGILANMALI

Öte yandan gözaltına alınan Sezgin Baran Korkmaz'ın, uluslararası konuya dönüşecek bir mesele haline geldiğini iddia eden Davutoğlu şöyle konuştu: "Cumhurbaşkanı eğer itibarını ve milletin onurunu düşünüyorsa derhal Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili hukuki süreci başlatmalıdır. Hakkında dava süreci başlamalı, ABD'ye iade edilmeden Korkmaz'ı almaya çalışmalıdırlar. Türkiye'de yargılamalıdırlar” dedi.

“TARIM REFORMU BÜYÜK ÖLÇÜDE HAZIR”

Ülkenin dört bir yanında çiftçilerle bir araya geldiklerini hatırlatan Davutoğlu, “Parti olarak geniş kapsamlı bir tarım stratejik dönüşüm reformu üzerine çalışıyoruz. Büyük ölçüde hazır. Çok kapsamlı bir reform üzerinde çalışıyoruz. Çiftçilerin bu konuda kanaatlerini alacağız" diye konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz