Ahmet Davutoğlu: Babacanla parti kurmak için her türlü fedakarlığı yaptım!

Ahmet Davutoğlu: Babacanla parti kurmak için her türlü fedakarlığı yaptım!
NotHaber

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ile birlikte parti kurmak için her türlü fedakarlığı yaptığını söyledi.

 

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Bayburt ziyaretinde Ali Babacan ile ilgili soruları yanıtladı. Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’nde gazetecilerle bir araya gelen Ahmet Davutoğlu, “Ali Babacan birlikte neden hareket etmediniz?” sorusuna, “Birlikte olmak için çok çaba sarf ettim. Gereken her şeyi yaptım ama Babacan ve o dönem yanında bulunan arkadaşları ayrı bir şekilde çıkacaklarını ifade ettiler. Bu konuda gereken her fedakarlığı da yaptım, gerekenleri de söyledim” diye konuştu.

“BABACAN’IN FARKLI PARTİ KURMASI DOĞRU BİR TAVIR DEĞİL”

Ali Babacan’ın Deva Partisi’ni kurup siyasi hayatına ayrı bir kulvarda devam etmesini doğru bulmadığını vurgulayan Davutoğlu, “Doğru bir tavır değildi ayrı bir parti olarak çıkmak ama tabii 'O da onların tercihi' deyince onlara bir şey söylememiz doğru değil. Bizim açımızdan ayrı bir parti kurmayı gerektirecek görüş ayrılığı yoktu ama onlar için varsa tabii onların tercih edeceği bir yol bu” şeklinde konuştu.

Partisinin örgütlenme süreci hakkında bilgi veren Davutoğlu, hızlı bir şekilde teşkilatlandıklarını yakında iktidarın en güçlü adayı olacaklarını söyledi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz