Adana'da bir kadın eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Adana'da bir kadın eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü
NotHaber

Adana'da, Burhan D. isimli şahıs tartışma yaşadığı karısı Tuğba Dursun'u evlerinde bıçaklayarak öldürdü.

İçindekiler

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, Burhan D. isimli şahıs tartışma yaşadığı karısı Tuğba Dursun'u evlerinde bıçaklayarak öldürdü.

Elde edilen bilgiye göre, Burhan D, merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'ndeki yakınlarının yanına giderek eşi Tuğba Dursun'u evlerinde bıçakladığını anlattı.

Burhan D'nin yakınlarının durumu bildirmesi üzerine olayın gerçekleştiği merkez Seyhan ilçesi Yeşilevler Mahallesi'ne polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, kapının kapalı olması nedeniyle pencerenin demir korkuluğunu kürek ve baltayla kırarak içeriye girdi.

Evde inceleme başlatan ekipler, yatak odasında Tuğba D'nin cesediyle karşılaştı.

''KIZIMI KURTARAMADIM''

Maktulün annesi Rukiye Çermikli, olay yerindeki gazetecilere, damadının kıskançlık ve kumar alışkanlığı nedeniyle kızının 14 yıldır sorun yaşadığını ileri sürereken, kadın cinayetlerini hatırlatarak şunları aktardı:

"Kadına şiddet gösterenler, serbest kalıyor. 14 yıldır kızıma şiddet uyguluyordu. Böyle yaşayanlara, elini kolunu sallayıp gezenlere, böyle damatlara lanet ediyorum. Herkes kadına şiddete karşı gelecek. Kıskançlık, kompleks, kumar her türlü pisliği vardı. Böyle bir damattı. Komşular hiç mi duymadınız? Sesini duyunca neden çıkmadınız? Benim kızım öldü, söylemiyorlar. İçeride kızımı bırakıp kaçtı. Dünyayı başına yıkacağım. Kadına şiddet uygulayanların karşısındayım. 'Kızıma bıçak çekti' diyerek sopayla da dövdüm, bıçağı da bacağına batırdım ama kızımı kurtaramadım.

"Tuğba Dursun'un ağabeyi, ablası ve babası da olay yerinde baygınlık geçirdi.Polis ekipleri, zanlı kocayı 3 çocuğuyla gittiği yakınlarının evinde gözaltına aldı.

Cenaze, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz