AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması

AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylaması
NotHaber

Şanlıurfa ve Kilis jandarma komutanları ile Karharamanmaraş'ta akademisyenler, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" Oylamasına katıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceledi.

Haber kategorisinde Aytaç Ünal'ın "İlk kadın taarruz helikopter pilotu" başlıklı fotoğrafını oylayan düz, yaşam kategorisinde İzzet Mazı'nın "Oğullarının emaneti Atmaca", sporda ise Gökhan Balcı'nın "El ense" başlıklı fotoğrafları için oyunu kullandı.

Oylamadaki fotoğraf karelerinin birbirinden güzel olduğunu ifade eden Düz, fotoğrafları tek tek incelediğini ve seçmekte zorlandığını kaydetti.

- Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) görevli akademisyenler de Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü ve Hayvan Yetiştirme ve Islahı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mesut Karaman, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, "yaşam", "spor" ve "haber" kategorilerinde beğendiği fotoğrafları seçti.

Karaman, haber kategorisinde Muhammed Said'in "Savaşın çocukları", yaşam kategorisinde İzzet Mazı'nın "Oğullarının emaneti Atmaca" ile spor kategorisinde Ali Atmaca'nın "Şampiyon Mete Gazoz" fotoğraflarını oyladı.

KSÜ Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Özköse de AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, "yaşam", "spor" ve "haber" kategorilerinde beğendiği fotoğrafları oyladı.

Özköse, haber kategorisinde Sezgin Pancar'ın "Dumanlar arasında", yaşam kategorisinde İzzet Mazı'nın "Oğullarının emaneti Atmaca" ile spor kategorisinde Ali Atmaca'nın "Engelli basketbolcunun sevinci" fotoğraflarına oyunu kullandı.

- Kilis

Kilis İl Jandarma Komutanı Albay Selami Akşit, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğrafları tek tek inceledi.

Albay Akşit, haber kategorisinde Mustafa Hassona'nın "Harabeler arasında", yaşam kategorisinde Mehmet Emin Mengüarslan'ın "Arı kuşlarının beslenme zamanı", sporda ise Mustafa Çiftçi "Keyfim yerinde" başlıklı fotoğrafına oy verdi.

Fotoğrafların birbirinden güzel olduğunu belirten Akşit, foto muhabirlerini tebrik etti.


Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz