25 yaşındaki kadın ölü bulundu! Baş şüpheli Ümitcan Uygun!

25 yaşındaki kadın ölü bulundu! Baş şüpheli Ümitcan Uygun!
NotHaber

Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli genç kadın ölü bulundu. Uygun bu gelişme üzerine gözaltına alındı.

 

Kamuoyunu uzun süre meşgul eden Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli olan Ümitcan Uygun, başka bir genç kadının ölümü nedeniyle bir kez daha gözaltına alındı.

GECEYİ BİRLİKTE GEÇİRMİŞLER

Ankara polisi, önceki gece Mamak ilçesi Akdere Mahallesi'nde ihbar üzerine girdiği evde bir kadın cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemeler neticesinde ölen kişinin Esra Hankulu (25) olduğu tespit edildi.

Soruşturmayı derinleştiren polis, tanık ifadelerinden yola çıkarak Hankulu'nun son olarak Ümitcan Uygun ile görüştüğü bilgisine ulaştı.

Poliste ifade veren genç kadının arkadaşları, aynı gece Ümitcan Uygun'un da evde bulunduğunu, Uygun'un sabah kendileri uyanmadan Hankulu'nun odasından ayrıldığını iddia etti. Ayrıca Hankulu'nun yanında cep telefonu bulunamadığı öğrenildi.

Olaydan sonra gözaltına alınan Ümitcan Uygun'un emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

BABASININ MEZARINA GİTMEK İSTEMİŞ

Öte yandan Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Hankulu'nun ölümünün ilk belirlemelere göre uyuşturucu kullanımından kaynaklandığı sonucuna ulaşıldı.

Ancak ölümü şüpheli görülen Hankulu'nun aynı gece arkadaşlarını arayarak psikolojisinin iyi olmadığını ve babasının mezarına gitmek istediğini söylediği belirtildi. Arkadaşlarının o gece Hankulu'nun yanına giderek geceyi birlikte geçirdikleri öğrenildi.

10 OCAK'TA TUTUKLANMIŞTI

Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in (21), geçen yıl 3 Haziran'da Ankara Keçiören'deki evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturmada, sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun gözaltına alınıp, serbest bırakılmıştı.

Sema Esen'e şiddet uyguladığı anlara ait görüntülerin sosyal medyada yer alması ardından ifadesi alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun, iki kadınla birlikte narkotik madde kullandığına ilişkin görüntüler de daha sonra sosyal medyada yer aldı. Uygun, bunun üzerine 10 Ocak'ta gözaltına 'uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek' suçlamasıyla tutuklandı.

17 TEMMUZ'DA TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Ölümünden önce Sema Esen’e uyguladı şiddet anı görüntülerine ilişkin hakkında açılan dava süren Uygun, tutuklu bulunduğu narkotik adde kullanımı dosyasına ilişkin avukatının itirazı üzerine 17 Temmuz'da tahliye edilmişti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz