2 gündür kayıp genç kız yol kenarında ölü bulundu

2 gündür kayıp genç kız yol kenarında ölü bulundu

16 yaşındaki genç kız alışveriş yapmak için çıktığı evine bir daha geri dönemedi. Cesedi bulunduğunda bedeninde çok sayıda kesik izi olduğu görüldü.

Aydın'ın Didim ilçesinde 25 Temmuz günü kaybolan 16 yaşındaki Yağmur Tayhan yol kenarında ölü bulundu. Ailesiyle beraber Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan Tayhan, 2 gün önce alışveriş yapmak için evden çıktı. Ailesi kızlarından bir daha haber alamayınca durumu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi, ardından ekipler arama çalışmaları başlattı.

CANSIZ BEDENİ YOL KENARINDA BULUNDU

Bu sabah Cumhuriyet Mahallesi'nde devriye görevini sürdüren ekipler, yol kenarındaki bir arazide ceset buldu. Cesedin, kayıp genç kıza ait olduğundan şüphelenen ekip, aileye durumu bildirdi. Ailenin teşhisi sonucu cesedin Tayhan'a ait olduğu belirlendi.

VÜCUDUNDA ÇOK SAYIDA KESİK İZİ TESPİT EDİLDİ

Genç kızın cansız bedeninde çok sayıda kesik izi olduğu görüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrası Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tayhan'ın cenazesinin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi. Yağmur Tayhan’ın cansız bedeninin, babasına ait lokma dükkanına yaklaşık 100 metre mesafede olduğu belirtildi.

Öte yandan Tayhan'ın kaybolduğu gün, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde çocuğun yalnız olarak yolda yürüdüğü ve elinde bir poşet olduğu görülüyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz