Yine Balotelli yine olay!

Yine Balotelli yine olay!
NotHaber

Süper Lig’de 6. haftasında Beşiktaş ve Adana Demirspor arasında oynanan ve 3-3 biten maçta, İtalyan yıldız futbolcu Mario Balotelli attığı golden sonra, Beşiktaş kulübesine yaptığı hareket olay oldu.

Mario  Balotelli yine olay yaratacak bir harekete imza attı. İtalyan futbolcu takımının ikinci golünü attıktan sonra saha kenarına gelip Sergen Yalçın’a hareket yaptı ve ortalık gerildi. Olayın perde arkasında Sergen Yalçın, 2013 yılında katıldığı bir televizyon programında  Mario Balotelli’ye “bu çocukta beyin yok” yorumun yapmıştı

BALOTELLİ’DEN 8 YIL SONRA İNTİKAM

Mario Balotelli’nin hareketi sonrasında Avrupa basını yaşanan bu gelişmeyi manşetlerinde yer verdi. İngiliz spor medyasının köklü kuruluşlarından Sport Bible, “Balotelli attığı golü kendisine 2013'te beyinsiz diyen teknik direktörün önünde kutladı. 8 yıl önce Manchester City'de oynarken kendisine "beyinsiz" diyen hocadan intikamını aldı.” yorumuyla yer verdi. Belçika’nın önemli gazetelerinden Sporza, “Balotelli yine kendinden söz ettirdi” manşetiyle yaşanan olayı vitrinine taşıdı. 

SON DÜDÜKLER İŞLER ÇIĞRINDAN ÇIKTI

Beşiktaş, uzatmaların da bittiği anlarda golü yedi. Asisti yapan Balotelli, bazı hareketleriyle yine tahrik etti. O sırada kenar kulübeleri karıştı. itiş düdüğünün geldiği ilk anda tünel çıkışı büyük arbede yaşandı. İki taraftan bazı görevlilerin birbirine vurduğu da görüldü, ancak fiziksel olaylar çok büyümeden önlendi. En öfkeli isim ise Murat Şahin’di. Murat Şahin'i Beşiktaşlı personeller tutmakta güçlük çekti. Adana Demirliler ile gerilim yaşan Şahin, kalabalığın arasına girip yumruğunu sıkıp Balotelli'ye yönelmeye çalıştı. Olaylar tünelde de devam etti. Yumruklaşma olup olmadığı hakkında bilgi yok. İki kulübe verilecek cezalar merak konusu oldu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz