Volkan Demirel'in yeni adresi şaşırttı

Volkan Demirel'in yeni adresi şaşırttı
NotHaber

Kısa süre önce Fenerbahçe ile yollarını ayıran eski milli kaleci Volkan Demirel kariyerine spor yorumcusu olarak devam edecek. Demirel, yeni sezonda beIN Sports ekranlarında futbolculuk döneminde yıldızıın hiç barışmadığı Sabri Sarıoğlu ile birlikte boy gösterecek.

Kariyerine saha içinde devam etmesi beklenen Volkan Demirel sürpriz bir karara imza attı. Teknik direktörlük hayalini erteleyen ünlü futbolcunun maç önü ve maç sonlarında  beIN Sports ekranlarında Fenerbahçe'yi yorumlayacağı öğrenildi. Eski milli file bekçisi geçtiğimiz haftalarda sarı lacivertli kulüpteki antrenörlük görevinden ayrılmıştı.

PEREİRA’NIN GELİŞİ SONU OLDU

Volkan Demirel’in ipini çeken Vitor Pereira çekti. Çünkü Portekizli teknik adam ayrıldıktan sonra kendisi aleyhine çok sert bir açıklama yapan Volkan’ı affetmedi.

 Fenerbahçe’nin kalesini koruyan Volkan Demirel, Pereira gittikten sonra 10 Eylül 2016’de FBTV’ye çıktı. Dick Advocaat ile iyi bir hava yakaladıklarını belirtmiş ve  “Hoca ilk geldiği günden beri gülüyor, takım onu seviyor. Bize çok şey katacaktır. Vitor Pereira bizi çalıştırmadı. Sezon başı kampını iyi geçirmedi takım arkadaşlarım, milli arada bu açığı kapattık. Herkesle iletişimi iyi. Başarı, sevgi ve saygıyla başlar” ifadelerini kullanmıştı.

ELLERİNİ BİLE SIKMADILAR

Öte yandan futbolculuk döneminde birçok kez kavga ettiği Sabri Sarıoğlu ile aynı ekranda yer alacak olan Volkan Demirel'in, Sabri ile aynı programda yer alıp almayacağı ise merak konusu oldu. Bilindiği üzere Volkan Demirel ve Sabri Sarıoğlu bir derbi maçında  kavga etmiş ve sonraki hiçbir maçta seremonide selamlaşmamışlardı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz