Trabzon’un zirve fobisi! Trabzonspor 1-1 Alanyaspor

Trabzon’un zirve fobisi! Trabzonspor 1-1 Alanyaspor
NotHaber

Süper Lig’de geçen hafta Konyaspor karşısında puan kaybederek, zirveye çıkma şansını değerlendiremeyen Trabzonspor, yine aynı senaryoyu yaşadı. Bordo-mavililer evinde ağırladığı Alanyaspor’a 1-1 berabere kaldı. Konuk ekip 36. dakikada Diedhiou ile 1-0 öne geçse de mücadelenin skorunu 42. dakikada Cornelius belirledi.

Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor evinde ağırladığı Alanyaspor’la 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 36. dakikasında Akdeniz ekibi Diedhiou ile 1-0 öne geçse de, Karadeniz ekibinden cevap gecikmedi. Trabzonspor, 42. Dakikada Cornelius’un golüyle beraberliği yakaladı ve bu gol maçın sonucunu belirledi. Bordo-mavililer de karşılaşmanın 76. dakikasında Hüseyin Türkmen’in rakibine yaptığı faul sonrası kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişiyle devam etti. Buna rağmen maçın başından son anına kadar etkili futbol ortaya koysa da 1 puana razı oldu.

ABDULLAH AVCI’DAN İKİ DEĞİŞİKLİK

Süper Lig’in 7. Haftasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk eden Trabzonspor, ligde son oynadığı ve deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Konyaspor maçının ilk 11’inden 2 farklı oyuncuyla sahaya çıktı. Teknik direktör Abdullah Avcı, stoperde kart cezalısı Vitor Hugo’nun yerine Hüseyin Türkmen’e yer verdi.  Ayrıca hücum hattında da değişikliğe giden Bordo-mavililerde, Abdulkadir Ömür’ün yerine Djanniy forma şansı buldu. Sakatlıkları bulunan Trondsen, Denswil, Koita, Abdulkadir Parmak ve Dorukhan ile cezalı Hugo olmak üzere 6 futbolcu kadroda yer almadı.

FIRTINA YİNE 10 KİŞİ Mücadelenin 75. dakikasında Aytemiz Alanyaspor ani atağında Hüseyin Türkmen, Babacar'ı ceza sahası sol ön çizgisi yakınında durdurmak istedi. Hakem, Hüseyin Türkmen'in hareketini faul olarak değerlendirdi ve bordo-mavili oyuncuyu ikinci sarı karttan oyun dışına gönderdi. Trabzonspor'un bir diğer stoperi Vitor Hugo, geçen hafta 2-2 sona eren Konyaspor maçının 8. dakikasında Skubic'e yaptığı hareket sonrasında kırmızı kartla oyun dışı kalmıştı. 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz