Trabzonspor rekor için Kasımpaşa karşısında!

Trabzonspor rekor için Kasımpaşa karşısında!
NotHaber

Süper Lig’de geçen sezonla birlikte 19 maçlık yenilmezlik serisini sürdüren Trabzonspor, bugün Kasımpaşa deplasmanına konuk oluyor. Bordo-mavililer rakibine mağlup olmaması durumunda 1981-1982 sezonundaki 20 maçlık yenilmezlik rekorunu egale edecek.

Süper Lig’in 5. haftasında Trabzonspor, İstanbul ekibi Kasımpaşa’ya konuk oluyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 16’da oynanacak karşılaşmada hakem Mete Kalkavan düdük çalacak. Ligde Beşiktaş’ın ardından averajla 2. sırada yer alan Trabzonspor, sahada mutlak galibiyeti hedefliyor.

KASIMPAŞA İLE 25’İNCİ KARŞILAŞMA

Trabzonspor ile Kasımpaşa, İstanbul'da oynayacakları maçla birlikte ligde 25'inci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde oynanan 24 maçın 11'ini Trabzonspor, 6'sını Kasımpaşa kazanırken, 7 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 2007-08 sezonunda başlayan rekabette Trabzonspor rakip fileleri 45 kez havalandırırken, Kasımpaşa buna 33 golle karşılık verdi..

NWAKAME PAŞA’YI SEVİYOR

Süper Lig’de en çok golü Kasımpaşa’ya atan Nwakaeme, çıktığı 5 maçta 6 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 de asist yaptı. Sezona 4’te 4 ile başlayan Nijeryalı yıldız, İstanbul deplasmanında da seriyi sürdürmek istiyor.

AVCI’NIN DIŞ SAHADA BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 10 Kasım 2020'de bordo-mavili takımın başına geldi. 311 gündür görevde bulunan deneyimli teknik adam, Karadeniz ekibinin başında dış sahada çıktığı 18 maçta 10 galibiyet ve 8 beraberlik elde etti.. Öte yandan Abdullah Avcı, Süper Lig kariyerinde ise en çok İstanbul ekibi Kasımpaşa'yı mağlup etti. Deneyimli teknik adam ligde; Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor takımlarının başında Kasımpaşa ile karşılaştığı 18 maçta 12 galibiyet elde ederken, 2 kez de berbere kaldı. 4 kez ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı..

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz