Trabzonspor liderlik için sahada!

Trabzonspor liderlik için sahada!
NotHaber

Süper Lig’in 6. haftasında Karadeniz ekibi Trabzonspor Konya deplasmanına konuk olacak. Bordo-mavililer, karşılaşmayı kazanarak Beşiktaş’ın elinden liderlik koltuğunu almak istiyor.

Süper Lig’de heyecan tüm hızıyla devam ederken, bugün ligdeki liderliği değiştirecek bir karşılaşma oynanacak. Ligde 17 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor, bu akşam saat 17’de Konyaspor’a konuk olacak. Fırtına, bu akşam deplasmandan galip gelerek  Süper Lig’in zirvesine ulaşmayı hedefliyor.

17 MAÇLIK YENİLMEZLİK SERİSİ

En son teknik direktör Abdullah Avcı'nın görev yaptığı geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a sahasında 3-1 mağlup olan bordo-mavililer, daha sonra oynadığı 17 lig maçını kaybetmedi. Abdullah Avcı yönetiminde Karadeniz ekibi, son 17 maçında 8 galibiyet, 9 beraberlik elde ederek 198 gündür yenilgi yaşamadı.

FIRTINA KAZANIRSA REKOR KIRACAK

Trabzonspor, İttifak Holding Konyaspor maçında kaybetmemesi halinde deplasmanda yenilmezlik rekorunu kıracak.

20 dış saha maçında 11 galibiyet, 9 beraberlik alarak 1981-1982 ve 1982-1983 sezonlarını kapsayan deplasman yenilmezliği rekoruna ortak olan Karadeniz ekibi, rakibi karşısında rekor maçına çıkacak.

 

 BORDO MAVİLİLERDE 4 EKSİK

Trabzonspor'da Anders Trondsen, Abdulkadir Parmak, Dorukhan Toköz ve Fode Koita'nın sakatlıkları bulunuyor. İyileşen forvet oyuncusu Djaniny Semedo'nun kadroda yer alması bekleniyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz