Trabzonspor, Başakşehir deplasmanında 7'de 7 peşinde

Trabzonspor, Başakşehir deplasmanında 7'de 7 peşinde
NotHaber

Süper Lig'in 26. haftasında son 6 maçını kazanan Trabzonspor, ligde kötü günler geçiren Başakşehir'e konuk olacak. Halil Umut Meler'in düdük çalacağı mücadeleöncesi iki takımda da büyük eksikler dikket çekiyor.


Trabzonspor, Süper Lig'in 26. haftasında yarın deplasmanda Medipol Başakşehir'e konuk olacak.
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı, hakem Halil Umut Meler yönetecek.

TRABZONSPOR 17 YILLIK REKORUN PEŞİNDE

Süper Lig'de son 6 maçını kazanan bordo-mavililer, Medipol Başakşehir'i mağlup etmesi halinde galibiyet serisini 7'ye yükselterek son 17 sezonun en iyi serisini yakalayacak.

TRABZONSPOR'U COVİD VE SAKATLIKLAR VURDU

Cezalı, sakat ve Kovid-19 testi pozitif çıkan oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle çok eksik olan Trabzonspor, buna rağmen ligde sıkıntılı günler geçiren rakibi karşısında maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Trabzonspor'da bu maç öncesi Abdülkadir Ömür ile Trondsen'in sakatlıkları devam ederken, 7 oyuncu ise Kovid-19 testi pozitif çıktığı için bu karşılaşmada görev alamayacak. Nijeryalı oyuncu Nwakaeme de kırmızı kart cezası nedeniyle takımdaki yerini alamayacak.

Yaşadığı sakatlığın ardından dün takımla çalışmalara başlayan Abdulkadir Parmak'ın da kadroda yer alıp almayacağı bugün netlik kazanacak.

Trabzonspor, yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamladıktan sonra öğleden sonra uçakla İstanbul'a gidecek.

BAŞAKŞEHERDE DE 9 EKSİK VAR

Turuncu-lacivertli ekipte ise mücadele öncesi sakatlığı bulunan oyuncuların çokluğu dikkati çekiyor.

İstanbul ekibinde, Edin Visca, Mahmut Tekdemir, Nacer Chadli, Danijel Aleksic, Tolga Ciğerci, Ömer Ali Şahiner, Junior Caiçara, Bolingoli ve Mete Kaan Demir'in sakatlıkları sürüyor.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz