Trabzon ve Sivas zafer peşinde

Trabzon ve Sivas zafer peşinde
NotHaber

UEFA Konferans Ligi play-off turu 2. maçında Sivas ve Trabzonspor zorlu karşılaşmaya çıkıyor. Trabzon, Roma’ya konuk olurken, Sivasspor Danimarka ekibi Kopenhag’la karşılaşacak.

AVRUPA ARENALARINDAKİ 139. MAÇ

Trabzonspor, Roma karşısında bu akşam Avrupa kulvarlarındaki 139. Maçını oynayacak. Bordo-mavililer, geride bıraktığı 138 maçta 50 galibiyet 36 beraberlik ve 52 yenilgi aldı. Bu karşılaşmalarda rakip filelileri 177 kez havalandıran  Karadeniz temsilcisi, kalesini 190 gole kapatamadı.

Bordo- mavilililer, ilk olarak Avrupa macerasına 1976-1977 sezonunda başladı. Şampiyon Kulüpler Kupası ve Uefa Şampiyonlar Ligi’nde 28,Uefa Avrupa Ligi’nde 87, Avrupa Kupası Galipleri Kupası’nda 12 ve UEFA Intertoto Kupası’nda da 8 maç, UEFA Konferans Ligi’nde de 3 maç oynadı. 

 

SİVAS’IN ELEMELERDEKİ SERÜVENİ

Kırmızı-beyazlılar, bu yıl UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda Moldova temsilcisi Petrocub'u deplasmanda ve sahasında 1-0'lık skorlarla mağlup ederek 3. tura yükseldi. Bu turda ise Sivasspor, deplasmanda 2-1 yendiği Gürcistan temsilcisi Dinamo Batum'la sahasında 1-1 berabere kalarak play-off turunda Kopenhag'ın rakibi oldu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz