Tek yol zafer! Rakip Letonya

Tek yol zafer! Rakip Letonya
NotHaber

A Milli Futbol Takımı, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu sekizinci maçında bugün Letonya’ya konuk oluyor. Kaybedilen puanların ardından Milliler, kötü gidişatı sonlandırıp “Katar 2022” şansını sürdürmek için sahaya çıkıyor.

Milliler, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu sekizinci maçında Letonya karşısında mutlak galibiyete kilitlendi. Norveç beraberliğinin ardından ikinci sıraya çıkma fırsatını geri tepen ay yıldızlı ekibimiz, zafere ulaşmak istiyor. Millilerin, Letonya ile mücadelesi Letonya’nın Daugava Stadı’nda oynanacak ve saat 21.45’te başlayacak.

ÇAĞLAR VE OZAN KABAK KADRODA

A Milli Futbol Takımında geçtiğimiz Norveç karşılaşmasında, defans hattının önemli isimlerinden Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak kart cezalısı olduğu için forma giyememişti. Cezaları sona eren iki stoperin, bu akşamki karşılaşmada Stefan Kuntz’un şans vermesi halinde sahada olması bekleniyor.

MİLLİLER, LETONYA İLE DENGELİ

Türkiye’nin Letonya ile oynadığı karşılaşmalarda beraberlik ağır basıyor. İki tarafında sahadan 1 puanla ayrıldığı karşılaşma sayısı 5. Milliler’in Letonya ile yaptığı 5’i resmi, 2’si özel olmak üzere 7 maçtan sadece birini kazandı, beşinde ise berabere kaldı. Ay-yıldızlı ekibimiz rakibine  1 kez de mağlup oldu.

STEFAN KUNTZ’DAN AÇIKLAMALAR

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Letonya maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kuntz,"Topu alır almaz kaptırmak istediğimiz bir şey değildi. Belirli durumlarda defanstan ve orta sahadan oyun kurarken topu forvet hattına aktarırken iyi şeyler de yaptık. Taktik anlamda yaptığımız şeyleri hızlıca oturttuğumuzu da gördüm. Milli Takım'la ilk kez geçtiğimiz pazar günü toplandık, üç gerçek idman yapabildik. Belki hoş görülen bir şey değil ama futbolun gerçekleri olduğunu da kabul etmemiz gerekiyor. O da uygun bulduğumuz felsefenin oturması için sabır ve tabii ki biraz da zaman gerekli."

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz