Şampiyonlar hazırlık maçında kozlarını paylaşıyor

Şampiyonlar hazırlık maçında kozlarını paylaşıyor
NotHaber

Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, geçen sezon TFF 1. Lig’de ipi göğüsleyen Adana Demirspor ile hazırlık maçında kozlarını paylaşacak. Birçok dünya yıldızını kadrosuna katan Adana ekibinin, güçlü rakibi karşısında sergileyeceği performans merak ediliyor.

Süper Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş,  Süper Lig’in yeni ekibi Adana Demirspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Yeni Adana Stadyumu’nda saat 21’de  başlayacak karşılaşma, A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Transfer sezonun hareketli takımı Adana Demirspor, yaptığı takviyelerle kadrosunu güçlendirerek iddialı takım olacağının sinyalini verdi. Son oynadığı hazırlık maçında Kayserispor’a 3-0 yenilerek eleştirilerin hedefi olan Beşiktaş’ın maçta göstereceği performans da merak konusu.

YENİ TRANSFERLER SAHADA

Beşiktaş’ın yeni transferleri Kenan Karaman, Mehmet Topal ve Salih Uçan’ın bu akşam siyah-beyazlı formayla karşılaşmada görev alması bekleniyor. Adana Demirspor’un flaş transferleri Mario Balotelli, Belhanda ve Akintola’nın da maçta forma giymelerine bir engel bulunmuyor.

1990’DAKİ “EN FARKLI MAÇ” AKILLARDA…

Süper Lig tarihinin en farklı skoruna imza atan iki takım, yıllar sonra yeniden karşılaşıyor. Yıllar önce o zamanki adıyla Türkiye 1. Futbol Ligi’nin 1989-1990 sezonunda Ali Sami Yen Stadı’nda karşı karşıya gelmiş, Beşiktaş maçta Adana Demirspor’u 10-0 mağlup ederek tarihi bir rekora imza atmıştı. Maçta Beşiktaş’ın gollerinin 4’ünü Ali Gültekin atmış, Metin Tekin ve Feyaz Uçar ise 3’er golle “hat-trick” yaparak karşılaşmaya damga vurmuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz