Şampiyon sezonu açıyor! Heyecan başlıyor

Şampiyon sezonu açıyor! Heyecan başlıyor
NotHaber

Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş, 2021- 22 sezonunun açılışını Vodafone Park'ta Çaykur Rize ile yapıyor. 20.30'da başlayacak maçta Kartal, pandemi sebebiyle uzun süre ayrı kaldığı taraftarıyla da buluşacak

 

Süper Lig heyecanı bu akşam yeniden başlıyor. 38 maçılık maratonun açılış maçında geçen sezon hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Vodafone Park Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

TEK EKSİK TEİXEİRA

Son çalışmasını dün akşam yapıp kampa giren Siyah Beyazlılar'da sakat oyuncu bulunmuyor. Yeni transfer Teixeira, Brezilya'dan hafta başında geldiği için karantina süreci yaşıyor. Bu nedenle bu maçta forma giyemeyecek. Kadrosunu golcü Aboubakar dışında koruyan Beşiktaş, yeni transferleri Mehmet Topal, Salih Uçan ve Kenan Karaman'ı ise ilk kez resmi bir maçta vitrine çıkaracak.  Geçen yılkı şampiyonlukta büyük katkıları olan Valentin Rosier ile Rachid Ghezzal'ın bonservislerinin alınması da takımda moralleri yükseltti.

Salı günü İstanbul'a gelen Ghezzal, Leicester ile kampa katıldığı için hazır durumda. Cezayirli'nin oynayıp oynamayacağıyla ilgili son kararı teknik direktör Sergen Yalçın verecek.

TARAFTARIN HASRETİ BİTİYOR

Öte yandan bu maçla birlikte Beşiktaş, uzun bir aradan sonra taraftarıyla buluşacak. Pandemi önlemleri kapsamında yarı kapasite ile seyirci alınacak Vodafone Park'ta 21 bin Beşiktaşlı takımlarını destekleyecek.

RİZE'DE İKİ EKSİK VAR

Konuk yeşil-mavili ekipte ise sakatlığı bulunan Lebogang Phiri’nin yanı sıra uzun süren sakatlığın ardından tam olarak hazır hale gelemeyen Umar Aminu da bu akşamki zorlu maçta sahada olamayacak. Karadeniz ekibinin, sahaya Fenerbahçe'den ayrılan Gökhan Gönül'ün kaptanlığında sahaya çıkması bekleniyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz