PSG’ye imzayı atan Messi’den ilk mesaj: Hayatım değişti!

PSG’ye imzayı atan Messi’den ilk mesaj: Hayatım değişti!
NotHaber

Barcelona ile yolları ayrılan Messi, Fransız devi PSG ile resmi sözleşmeyi imzalarken ilk sözleri “

Basın toplantısında Arjantinli oyuncuyu dünyaya sunan PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi,  “Dünya futbolu için tarihi bir gün. Dünyadaki en iyi oyuncuyu kadromuza kattığımızı düşünüyoruz. Hala bir şey kazanmış değiliz, daha yeni başlıyoruz. Umarım Messi ile birçok kupa kazanırız. Elimizde çok iyi bir kadro oldu. Dünyadaki en iyi oyuncuyu da almış olduk. Hem biz hem de Leo, bu anlaşmanın olmasını çok istedik. Siz de bu anlaşmanın tamamlanması için fantastik bir iş çıkarttınız" dedi. 

"MBAPPE VE NEYMAR" MESAJI

Al-Khelaifi'nin ardından söz alan Lionel Messi, “Barcelona’dan ayrılmak benim için çok zor olsa da burada olmaktan çok mutluyum.. Heyecanlıyım ve hemen şimdi antrenmanlara başlamak istiyorum. Bugün resmen hayatım değişti harika bir Transfer oldu. Dünyanın en iyi oyuncularıyla birlikte oynayacağım. Mbappe ve Neymar ile birlikte oynamak güzel olacak. Bu bir çılgınlık! En iyilerle birlikte sahada olacağım. Oynayabildiğim ilk anda sahalarda olacağım. PSG her şeyi kazanmaya hazır. Taraftarlar da beni çok iyi karşıladı onlara da teşekkür ediyorum. " şeklinde konuşan Messi, heyecanla sahaya çıkacağı anı beklediğini dile getirdi.

“HAYALİM ŞAMPİYONLAR LİGİ...”

Sezon öncesi hazırlıkları tek başına yapmayı planlayan Arjantinli, "Umarım en kısa sürede oynayabilirim. PSG çok hazır durumda. Ben buraya sadece yardım etmek için geldim gibi görünüyor. Benim hedeflerim burada kupalar kazanmak ve benim için burası harika bir yer. Takımımız çok iyi. Hiç Şampiyonlar Ligi'ni kazanmadık, bu yüzden her oyunu kazanacak şekilde hazır olmalıyız. Hayalim bir kez daha Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak. Bunun için çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz