Pjanic’ten flaş sezon sonu açıklaması

Pjanic’ten flaş sezon sonu açıklaması
NotHaber

Beşiktaş’ın dünyaca ünlü futbolcusu Miralem Pjanic, Siyah-beyazlılara geliş hikayesini anlattı. Yıldız futbolcu, sezonun sonunda Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağına ilişkin de açıklama yaptı.

Süper Lig’de geride kalan yaz transfer döneminin en flaş transferlerinden biri olan Pjanic, Beşiktaş’a adım atışı anların perde arkasını anlattı ve ayrılık tarihini duyurdu. Fransız Canal Plus’a konuşan yıldız futbolcu, siyah-beyazlı kulübe geliş hikayesi şu şekilde açıkladı.

"HAZİRAN'DA YENİDEN Barcelona" "Her şey son dakikada gelişti. Beşiktaş’ın teklifini düşünmek için önümde sadece 1 saatlik süre vardı. Ya kabul edecektim ya da Barcelona’da kalacaktım. Barcelona’da işlerin benim için değişmeyeceğini biliyordum. Koeman değişmeyecekti. Barcelona’dan ayrılma kararı aldığımda yöneticiler beni aradı, kararıma saygı duyduklarını ancak neden oynatılmadığımı kendilerinin de anlamadığını söylediler. Bana şans dilediler. Her neyse, haziran ayında Barcelona’da yeniden görüşeceğiz."

SEZON SONUNA KADAR KARTAL’DA

31 yaşındaki orta saha oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralayan Beşiktaş, oyuncuya 2021-2022 sezonu için net 2 milyon 750 bin Euro garanti ücret ödeneceğini açıklamıştı. Kariyerinde Metz, Lyon, Juventus'ta forma giyen Bosna Hersekli oyuncu, geçen sezon başında Barcelona'ya transfer olmuştu. Pjanic, geçen sezon İspanyol ekibiyle 30 maça çıkmıştı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz