Pjanic'li Kartal evinde Malatya'yı ağırlıyor!

Pjanic'li Kartal evinde Malatya'yı ağırlıyor!
NotHaber

Şampiyonluk adaylarından Beşiktaş, ligin 4. haftasında sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk ediyor. Siyah-Beyazlı taraftarların izlemeyi merakla beklediği yeni transfer Pjanic de Sergen Yalçın’dan görev bekleyen isimler arasında.

Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Milli aranın ardından geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş, ligin 4. haftasında evinde Yeni Malatyaspor’u ağırlıyor. Mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek.

PJANİC OYNAYACAK MI?

Transfer sezonunu hareketli geçiren Beşiktaş, milli aradan önce kadrosuna Barcelona’dan Pjanic’i katmıştı. Siyah-beyazlı taraftarların akıllarına takılan “Pjanic oynayacak mı?” sorusu da bu akşam yanıt bulacak. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın, yıldız futbolcuyu bu akşam taraftarın önünde ilk 11’de sahaya sürmek istediği gelen bilgiler arasında.

KARTAL’DA 4 EKSİK

Beşiktaş'ta Atiba ve  Cyle Larin maç kadrosunda yok. Kanada Milli Takımından geç dönen ikili, Malatyaspor karşısında forma giyemeyecek.  Kart cezalısı Salih ve sakatlığı süren Umut Meraş da kadroya alınmadı.

REKABETTE BEŞİKTAŞ ÇOK ÖNDE

Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor arasında geçtiğimiz sezonlarda oynanan karşılaşmalarda siyah-beyazlı ekibin galibiyet sayılarında üstünlüğü bulunuyor. 2017 yılında Malatya'da oynanan maçla başlayan ve bugüne kadar 8 mücadeleye sahne olan rekabette siyah-beyazlılar, Yeni Malatyaspor'u 6 kez mağlup etti, 1 karşılaşma ise golsüz beraberlikle sonuçlandı. Yeni Malatyaspor, rekabetteki tek galibiyetini 2019-2020 sezonunda şimdiki Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın yönetiminde siyah-beyazlı takımı İstanbul'da 2-0 yenerek elde etti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz