Ozan Tufan Premier Lig ekibi  Watford’a transfer oldu!

Ozan Tufan Premier Lig ekibi  Watford’a transfer oldu!
NotHaber

Fenerbahçe, Ozan Tufan’ı satın alma opsiyonuyla Ada ekibi Watford’a kiraladığını açıkladı.

Premier Lig ekiplerinden Watford, Ozan Tufan'ı resmen kadrosuna kattı. Sarı-Lacivertli kulüp, Ozan Tufan’ı kiralamasıyla birlikte bu Transferle kasasına 1 milyon euro ücret koyacak.  Fenerbahçe sosyal medya hesaplarından 26 yaşındaki oyuncu için veda mesajı paylaştı. Watford'dan yapılan tanıtımda Ozan'ın başarıları ve 26 yaşında olmasına rağmen 10 yıldır üst düzey futbol oynadığına dikkat çekildi.

FENERBAHÇE’DEN DUYGUSAL AÇIKLAMA!

Fenerbahçe, Ozan Tufan’ın Watford’a transferiyle ilgili duygusal bir paylaşım yaptı. Sarı-Lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Fenerbahçemizin formasını 2015 yılından itibaren başarıyla taşıyan futbolcumuz Ozan Tufan, İngiltere Premier Lig Takımlarından Watford’a satın alma opsiyonlu olarak kiralanmıştır. Çok genç yaşta formamızı giyen ve çubuklunun başarısı için ter döken oyuncumuza bugüne kadar verdiği emekleri için teşekkür ediyor ve ülkemizi başarıyla temsil edeceğine yürekten inanıyoruz. Yolun açık olsun Ozan Tufan" denildi.

OZAN TUFAN’NIN PROFESYONEL FUTBOL KARİYERİ…

Futbol kariyerine Bursaspor altyapısından yetişerek adım atan Ozan Tufan, 2015'te 7 milyon Euro bonservis ücretiyle Fenerbahçe'ye transfer oldu. Ozan, geride bıraktığımız 6 sezonda 128 Süper Lig, 26 Türkiye Kupası ve 20 Avrupa kupası olmak üzere 174 resmi karşılaşmada 21 gol 19 asist yaparak toplamda 40 gole katkıda bulundu. Öte yandan Ozan A Milli Takımla forma giydiği 63 maçta 9 gol kaydetti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz