Millilere tepkiler büyük! Türkiye 1-1 Norveç

Millilere tepkiler büyük! Türkiye 1-1 Norveç
NotHaber

A Milli Futbol Takımı, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu yedinci maçında evinde Norveç ile 1-1 berabere kalırken, milli futbolcuların performansı büyük tepki çekti. Bir pozisyonda penaltı beklentisiyle kendini yere atan Burak ile hiçbir ortasında isabet tutturamayan Caner Erkin eleştirilerin odağındaki isimler oldu.

A Milli Futbol Takımımız yeni teknik direktörü Stefan Kuntz ile çıktığı ilk maçta 1-1’lik skorla sahadan beraberlikle ayrıldı. Milli takımımızın golünü 6. dakikada Kerem Aktürkoğlü kaydederken, bu gole karşılık Norveç, 41. dakikada Kristian Thorstvedt ile beraberliği yakaladı. Bu sonuçla 12 puanla 3. Sırada kaldı. Norveç, 14 puanla ikinci sıradaki yerini korudu. Hollanda ise 16 puanla liderliğini sürdürdü.

TRİBÜNLERDEN İSTİFA SESLERİ

A Milli Takımın, Norveç ile 1-1 kaldığı karşılaşmanın ardından maç sonlarına doğru tribünlerde istifa sesleri yükseldi. Taraftarlar Türkiye Futbol Federasyonu yönetimine tepki gösterdi. Tribünlerden bir süre, “Yönetim istifa” tezahüratı yükseldi.

“KARA BULUTLAR” DOLANIYOR

A Milli Futbol Takımı G Grubu’nda mücadele ettiği son 5 karşılaşmada 4 kez puan kaybı yaşadı. Milliler, evinde oynadığı Letonya ve Karadağ beraberlilerinin ardından, deplasmanda Cebelitarık’ı 3-0 mağlup etti. Ay-yıldızlı ekibimiz, deplasmanda Hollanda’ya 6-1 kaybetti maçın ardından sahasında Norveç ile yenişemeyerek 1-1’lik skorla ayrıldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz