Milliler, Hollanda’yla kritik randevuda

Milliler, Hollanda’yla kritik randevuda
NotHaber

A Miili Futbol Takımımız 2022 Dünya Kupası Elemeleri G grubu altıncı maçında Hollanda’ya konuk oluyor. Gruptaki liderliğini Hollanda’ya kaptırmak istemeyen millilerimiz galibiyete ulaşmak istiyor.

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G grubu altıncı maçında Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da Johan Cruyff Arena’da oynanacak mücadele bugün  TSİ 21.45’te başlayacak ve TRT 1 ekranlarından futbol severlerle buluşacak. Müsabakada İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çalacak. Millilerimizin grupta oynadığı 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberliği bulunuyor. Ay yıldızlı ekibimiz 11 puanla liderlik koltuğunda.

HOLLANDA’YA KARŞI YENİLMEZLİK SERİSİ

Türkiye, Hollanda ile oynadığı son 3 karşılaşmadan 2 galibiyet 1 beraberlikle ayrıldı. Millilerimiz en son Hollanda’ya 8 yıl önce 2014 Dünya Kupası Elemelerinde, Konya’da oynanan karşılaşmayla 2-0 kaybetmişti. O zamandan bu yana ay yıldızlı ekibimiz, Hollanda’ya galibiyet yüzü göstermedi. En son 2022 Dünya Kupası Elemelerinde ilk maçında portakalları 4-2 mağlup eden millilerimiz, daha önce 2016 Avrupa Şampiyonası elemlerinde Konya’daki müsabakada Hollanda’yı 3-0 mağlup etmişti. Yine aynı organizasyonda Hollanda’da oynanan maçta sahadan 1-1'lik sonuçla ayrıldı.

CEZASI BİTEN BURAK YILMAZ SAHADA

A Milli Takım'da kart cezası sona eren kaptan Burak Yılmaz, bu karşılaşmada forma giyebilecek. Aday kadroya Hollanda'da katılan Ozan Tufan da teknik direktör Şenol Güneş'in forma vermesi halinde sahada olabilecek.

Ayrıca bugün grubun diğer maçları Karadağ-Letonya ve Norveç-Cebelitarık karşılaşmaları da oynanacak.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz