Mesut Özil transferi UEFA'nın da gündeminde

Mesut Özil transferi UEFA'nın da gündeminde

Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferi UEFA'nın da dikkatini çekti. Avrupa futbolunun patronu, Twitter'dan Mesut Özil'in kariyeri boyunca yaptığı bazı asistlerin videosunu paylaştı.

Fenerbahçe'nin Mesut Özil "bombası" dünya futbol kamoyunda da geniş yer buldu. Başta İngilizler olmak üzere tüm Avrupa basını, Özil'in Arsenal'den ayrılıp Fenerbahçe ile anlaşmasını manşetlerine taşırken UEFA da bu önemli gelişmenin ardından Mesut Özil'i bir paylaitığı video ile hatırlattı.

Süper Lig'de ara transfer dönemi başlarken Fenerbahçe'den sadece yurt içinde değil Avrupa çapında da ses getirecek bir hamle geldi. Sarı-Lacivertliler, dünyaca ünlü Türk asıllı Alman milli futbolcu Mesut Özil ile 3,5 yıllığına anlaşma sağladı.

ARTETA İLE YAŞADIĞI SORUNLAR YOL AYRIMINA GETİRDİ

Son dönemde kariyeri düşüşe geçse de uzun yıllar boyunca dünyanın en seçkin futbolcuları arasında gösterilen Mesut, İngiliz devi Arsenal'de teknik direktör Mikel Arteta ile yaşadığı problemlerin ardından rotasını taraftarı da olduğu  Fenerbahçe'ye kırdı. Bu durum İngiltere başta olmak üzere dünya genelinde birçok ülkede geniş yankı bulurken UEFA'dan da yıldız futbolcuyla ilgili bir paylaşım geldi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi Twitter hesabından, Mesut Özil'in kariyeri boyunca yaptığı bazı asistlerin videosu paylaşıldı.

MOURINHO ONUN İÇİN "DÜNYANIN 'EN İYİSİ'' DEMİŞTİ

Paylaşılan videoda ayrıca ünlü futbol menajeri Jose Mourinho'nun Mesut'un Real Madrid'de birlikte çalıştığı eski öğrencisi hakkında sarf ettiği ''Mesut Özil, dünyanın en iyi 10 numarası'' şeklindeki sözlere de yer verildi. UEFA'dan gelen bu paylaşım kısa süre içinde çok sayıda beğeni alırken Türk taraftarlar paylaşıma yorumlarda bulundular.

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz