Messi’nin gözyaşlarını sildiği peçete 1 milyon dolara satışta!

Messi’nin gözyaşlarını sildiği peçete 1 milyon dolara satışta!
NotHaber

Barcelona'dan ayrılan dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi'nin takımı ile vedalaşma toplantısında gözyaşlarını sildiği peçete, 1 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Barcelona'dan ayrılan dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi'nin takımı ile vedalaşma toplantısında gözyaşlarına hakim olamamıştı.   Buenos Aires'te yaşayan bir kullanıcı, Messi'nin gözyaşlarını sildiği peçete olduğunu iddia ettiği bir ürünü internet üzerinden satışa sundu. Satıcı, 1 milyon Arjantin Pesosu (yaklaşık 10 bin Dolar) fiyat biçtiği peçetenin üzerinde Messi'nin "genetik materyalinin" bulunduğunu iddia etti. Türk lirası karşılığında değeri 85 bin 240 TL olan peçete alıcısını bulmayı bekliyor.

SOSYAL MEDYADAN GÜNDEM OLDU

Haberi öğrenen futbolseverler kadarına hayretler içerisinde karşıladı. Abartı olduğunu dile getirenlerin yanında, pazarlık payının olup olmadığını soranlar da oldu. Ayrıca sosyal medya üzerinden paylaştığı  bir futbolseverin tepkisi ise şöyle “Biz kaybedince ağlıyoruz, adam ağlayınca kazanıyor” yorumu diğer kullanıcılar tarafından beğeni topladı.

MESSİ PARİS’TE MUTLU

Lionel Messi’nin PSG ile çıktığı ilk antrenmanda mutluluğu dikkatlerden kaçmadı. Fransız ekibinde olmaktan mutluluk duyduğunu aktaran Messi, takım arkadaşlarıyla birlikte yeni başarılar elde etmek istemişti.  34 yaşındaki Arjantinli yıldız, 16 yılı aşkın süredir formasını giydiği Barcelona ile olan sözleşmesini uzatmamış ve Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint-Germain ile sözleşme imzalamıştı. Fransız basını, dünyaca ünlü Arjantinli yıldızın prim ve ekstra ödemeler hariç yılda 35 milyon Avro kazanacağını aktarmıştı.

 

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz