Mario Balotelli’den çiftetelli şovu

Mario Balotelli’den çiftetelli şovu

Adana Demirsporlu futbolcu Mario Balotelli, takım arkadaşlarıyla birlikte katıldığı Sportif Direktör Gökhan Göktürk'ün düğününde çiftetelli oynadı.

Adana Demirspor'un İtalyan forveti Mario Balotelli, kulübün Sportif Direktörü Gökhan Göktürk'ün Düğününde takım arkadaşları ve kulüp başkanı Murat Sancak ile dakikalarca Çiftetelli oynadı. Yıldız oyuncunun bu görüntüleri Sosyal medyada yoğun ilgi gördü

SPORTİF DİREKTÖR DÜNYA EVİNE GİRDİ

Süper Lig´e çıktıktan sonra yaptığı transferlerle dikkat çeken Adana Demirspor´da sportif direktör Gökhan Göktürk, Dilan Akdaş ile kentteki bir otelde dünyaevine girdi. Düğüne Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, çiftin ailesi, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı. Düğün boyunca futbolcular şarkılar eşliğinde eğlenceli vakit geçirirken özellikle Mario Balotelli´nin çiftetelli oynaması görenleri gülümsetti.

ÇİFTETELLİ OYNADI

Mavi-lacivertli takımın İtalyan forveti Mario Balotelli de takım arkadaşlarıyla birlikte düğünde çiftetelli oynadı. Pistte oynadığı anların görüntüleri sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz