Kartal revirde Altay zirvede: Altay-Beşiktaş: 2-1

Kartal revirde Altay zirvede: Altay-Beşiktaş: 2-1
NotHaber

Süper Lig’de 7. haftanın açılış maçında Beşiktaş, Altay deplasmanında sahadan 2-1 mağlup ayrılarak, liderliği İzmir ekibine devretti. Sahaya çok sayıda eksikle çıkan Siyah-beyazlıla, sakatlar kervanına Pjanic, Salih Uçan ve Oğuzhan Özyakup da eklendi.

Süper Lig’de 7. haftanın açılış maçında Altay deplasmanına konuk olan Beşiktaş, sahadan 11 oyuncusundan yoksun çıktığı maçta şanssızlıklar peşini bırakmadı. Kartal, mücadelenin 47. dakikasında Güven Yalçın’la öne geçse de ev sahibi ekibin Kappel ve Bamba’dan gelen gollerine engel olamadı. Karşılaşma 2-1’lik skorla Altay’ın üstünlüğüyle tamamlandı. Öte yandan siyah-beyazlılarda Oğuzhan, Salih Uçan ve Pjanic’te sakatlıklar kervanına eklendi.

SAKATLIKLAR KERVANINA 3 OYUNCU DAHA

Süper Lig’de Altay deplasmanına konuk olan Beşiktaş’ta üç sakatlık daha yaşandı. Siyah-beyazlıların yıldız isimlerinden Miralem Pjanix ile Oğuzhan Özyakup , sakatlığı nedeniyle maça devam edemedi. Maçın 32. Dakikasında kenara gelen Miralem Pjan,x , yerini Güven Yalçın bıraktı. Oğuzhan Özyakup ise 76. Dakikada arka adalesini tuttu ve oyundan alındı, yerine Can Bozdoğan girdi. Aynı zamanda bir sakatlık da Salih Uçan yaşadı. Stattan görevlilerin yardımı ile ayrılan Salih’in durumu cumartesi günü yapılacak sağlık kontrollerinin ardından belli olacak. Öte yandan Devler Ligi’ndeki Ajax sınavı öncesinde Atiba ve Oğuzhan Özyakup’un oynama ihtimallerinin düşük olduğu öne sürülüyor.

KARTAL VAR’A TAKILDI!

Mücadelenin ilk yarısında Beşiktaş’ın Kenan Karaman’la bulduğu gol VAR incemelesinin ardından iptal oldu. Altaylı oyuncuların yoğun itirazı üzerine VAR incelemesine giden Fırat Aydınus, Kenan’ın topa elle dokunduğu gerekçesiyle golü iptal etti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz