Kartal, Ajax karşısında sürpriz peşinde!

Kartal, Ajax karşısında sürpriz peşinde!
NotHaber

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında Hollanda temsilcisi Ajax’a konuk oluyor. Sakatlıklarla boğuşan siyah-beyazlılar, Hollanda devi karşısında zoru başarmak için mücadele edecek.

Devler Ligi’ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, C grubunun ikinci maçında Hollanda’nın köklü kulüplerinden Ajax’a konuk oluyor. Bir tarafta Hollanda liginin formda ve tempolu takımlarından Ajax. Diğer tarafta Hollanda’ya 12 eksikle giden Beşiktaş. Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçını kaybeden temsilcimiz, ikinci sınavında sahaya galibiyet parolasıyla çıkıyor. Heyecan dolu mücadele saat 19.45’te başlayacak ve EXXEN’den canlı yayınlanacak.

****

BEŞİKTAŞ VE AJAX’IN EKSİKLERİ

Sakatlık problemleri nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Beşiktaş'ta Vida, Welinton, Atiba, N'Koudou, Ghezzal, Mehmet Topal, Pjanic, Larin, koronavirüse yakalanan Montero ile Alex Teixeira ve Necip maç kadrosunda yer almıyor. Ajax'ta ise Klaiber, Labyad ve Stekelenburg ile cezalı olan Onana, Beşiktaş'a karşı bu akşam oynayacakları maçta takımlarını yalnız bırakacak. 

AJAX'TAN SON 4 MAÇTA 22 GOL Beşiktaş'ın rakibi Ajax, son yılların en formda dönemini yaşıyor. Kendi ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik alan Amsterdam ekibi, bu maçlarda toplam 35 gol atıp, sadece 2 gol yedi. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçta deplasmanda Sporting'i 5-1 yenen Ajax, ligde de farklı galibiyetler alıyor. Lizbon maçından 3 gün sonra Eredivisie'de Cambuur'u 9-0 gibi çok farklı bir skorla geçen Hollanda ekibi, peşinden Fortuna Sittard'a 5 gol attı. Kırmızı beyazlılar son lig maçında da Groningen'i 3-0'la geçti. Ajax bu sezon oynadığı 8 maçın 4'ünde 5 gol, birinde de 9 gol attı.

MUHTEMEL İLK 11 Beşiktaş zorlu rakibi Ajax karşısında Ersin - Rosier, Serdar, N'Sakala, Rıdvan - Josef, Gökhan, Oğuzhan, Salih, Kenan-Batshuayi muhtemel on biriyle sahaya çıkması bekleniyor.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz