Kanarya’dan şampiyonluk istatistiği! Fenerbahçe-Kasımpaşa: 2-1

Kanarya’dan şampiyonluk istatistiği! Fenerbahçe-Kasımpaşa: 2-1

Süper Lig’in 8. haftasına lider giren Fenerbahçe, evinde Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ederek, milli ara öncesi zirvedeki yerini korudu. Sarı-Lacivertliler bu sonuçla şampiyon tamamladığı 2013-2014 sezonundaki en iyi lig başlangıcını tekrar etmiş oldu.

Fenerbahçe lider olarak girdiği haftayı lider bitirdi. Süper Lig’in 8. Haftasında sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayan Fenerbahçe, mücadeleyi 2-1 kazandı. Mücadelede 16. Dakikada Berisha ile öne geçen Kanarya, ilk yarının uzatma anlarında Gustova ile farkı ikiye çıkardı. İkinci yarıda Kasımpaşa’da Michal Travnik’in attığı gol karşılaşmanın sonucunu belirledi. Fenerbahçe 19 puanla ligin zirvesinde yer alıyor.

*****

ŞAMPİYONLUKTAKİ RUH!

Süper Lig’in 8. Haftasında 19 puanla liderliği koltuğunda oturan Fenerbahçe, en son buna benzer bir başlangıcı şampiyon olduğu 2013-2014 sezonunda yapmıştı. Şampiyon olduğu sezona benzer bir çıkış sergileyen Kanarya, sezon sonunda kupayı müzesine götürerek 7 yıllık şampiyonluk hasretini sonlandırmak istiyor.

KADIKÖY ESKİ HAVASINA GİRDİ

Fenerbahçe ve Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmayı yaklaşık 20 bin taraftar izledi. Sarı-lacivertli taraflar takımlarına desteklerini maçın her anında sürdürerek, galibiyetin mimarlarından biri oldu. Fenerbahçeli taraftarlar mücadelenin sonunda da futbolcularını yanlarına çağırarak sevgi gösterisinde bulundu.

FENER, İLK YARIDA FİŞİ ÇEKTİ

Mücadelenin ilk 15 dakikalık bölümünde etkili bir oyun sergileyen Fenerbahçe, karşılaşmada dakikalar 16'yı gösterdiğinde Mergim Berisha'nın şutu savunmaya çarparak ağlarla buluştu. Fenerbahçe kariyerindeki ilk golünü kaydeden Berisha büyük bir mutluluk yaşadı. İlk yarının duraklama anlarında Fenerbahçe ikinci golü de buldu. Luiz Gustavo'nun 45+5. dakikadaki vuruşu ağlarla buluşurken sarı-lacivertliler soyunma odasına 2-0 üstün gitti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz