İstanbul'da Şampiyolar Ligi Kura çekimi heyecanı

İstanbul'da Şampiyolar Ligi Kura çekimi heyecanı

Avrupa futbolunun zirvesi Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi heyecanı İstanbul'da yaşanacak. Beşiktaş'ın tek Türk takımı olarak 4. torbada yer alacağı Şampiyonlar Ligi kura çekimi İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde saat bu akşam 19'da gerçekleştirilecek.

Avrupa futbolunun en büyük organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, kura çekimi için heyecanlı bekleyiş bu akşam son buluyor.

Beşiktaş'ın Türkiye'yi temsilen aldığı organizasyona katılacak takımlar dün oynanan play-off turu maçlarını ardından tatamen netleşti. Peki, 2021-2022 Şampiyonlar Ligi kuraları ne zaman, saat kaçta çekilecek? Şampiyonlar Ligi kura çekimi hangi kanalda canlı yayınlanacak?

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimine bu yıl İstanbul'daki Haliç Kongre Merkezi ev sahipliği yapacak. Bu akşalm 19.00'da gerekleştirilecek organizasyonu UEFA'nın resmi internet sitesi canlı olarak yayınlayacak.

Ayrıca kura sırasında erkek ve kadın futbolunda 2020-2021 sezonunun en iyileri de ödüllendirilecek. Yılın futbolcusu ve teknik direktörü ile mevkilerine göre yılın en iyi futbolcularına verilecek ödüller sahiplerini bulacak.

İLK HAFTA MAÇLARI 14-15 EYLÜL'DE

"Devler Ligi"nde grup maçları, 14-15 Eylül'de başlayıp 7-8 Aralık'ta sona erecek. Gruplarında ilk iki sırayı alacak takımlar tur atlayacak. Grup üçüncüleri ise yollarına UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

Geçen sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu İngiliz ekibi Chelsea'nin Premier Lig'i ilk 4 içerisinde bitirmesinin ardından Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı kazanmıştı. Dün akşam organizasyonun play-off turunda oynana maçları ardından Beşiktaş'ın bu 4. torbadan kuraya katılması kesinleşti. Kara Kartal kurada kendi torbasında yer alan takımlarla eşleşmeyecek.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ VE TORBALAR

1. Torba: Chelsea, Villarreal, Atletico Madrid, Manchester City, Bayern Münih, Inter, Lille, Sporting

2. Torba: Real Madrid, Barcelona, Juventus, Manchester United, PSG, Liverpool, Sevilla, Dortmund

3. Torba: Porto, Ajax, Shakhtar, Leipzig, Salzburg, Benfica, Atalanta, Zenit

4. Torba: Beşiktaş, Dinamo Kiev, Dinamo Zagreb, Club Brugge, Young Boys, Milan, Malmö, Wolfsburg

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz