İstanbul'a son bilet Chelsea'nin! Finalin adı belli oldu

İstanbul'a son bilet Chelsea'nin! Finalin adı belli oldu
NotHaber

Şampiyonlar Ligi, yarı finalinde Real Madrid'i 1-2-0 yenen Chelsea, adını finale yazdırdı ve İstanbul'da 29 Mayıs'ta oynanacak finalde bir diğer İngiliz ekibi Manchester Ctiy'in rakibi oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu. İstanbul'un ev sahipliğinde 29 Mayıs'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak dev maçta iki İngiliz ekibi, Chelsea ile Manchester City kupa için mücadele verecek.

CHELSEA BİLETİ İKİ GOLLE ALDI

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonunda İngiltere temsilcisi Chelsea, 1-1 berabere kaldığı maçın rövanşında İspanyol ekibi Real Madrid'i ağırladı.

Stamford Bridge Stadı'nda iki takımın da dengeli başladığı karşılaşmada eşitlik 28. dakikada bozuldu. Organize gelişen Chelsea atağında Kai Havertz, ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kaldı. Havertz'in aşırtma vuruşunda üst direkten dönen topu kafayla boş kaleye gönderen Timo Werner, takımını 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından iyi savunma yaparak rakibine net fırsatlar vermeyen mavi-beyazlı ekip, soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN İKİ TAKIMA MESAJ

Öte yandan 29 Mayıs günü İstanbul’da Atatürk Olimpiyat Stadyumunda oynanacak final mücadelesi için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Bakan Kasapoğlu, Türkçe ve İngilizce olarak, “En unutulmaz anların şehri sizi bekliyor” ifadelerini kullanarak İstanbul’a gelecek olan iki takımın sosyal medya hesaplarını da etiketledi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz