Haydi “Bizim Çocuklar”! Türkiye Karadağ’la karşılaşıyor

Haydi “Bizim Çocuklar”! Türkiye Karadağ’la karşılaşıyor
NotHaber

A Milli Futbol takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G grubu dördüncü maçında Karadağ ile karşı karşıya geliyor. Millilerimiz gruptaki liderliğini korumak için galibiyet parolasıyla sahaya çıkıyor.

A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G grubu dördüncü maçında Karadağ'ı konuk edecek. Vodafone Park'ta oynanacak mücadele 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den yayınlanacak. Müsabakada, Fransa Futbol Federasyonundan hakem Benoit Bastien düdük çalacak.

KARADAĞ İLE İLK RESMİ KARŞILAŞMA

A Milli Futbol Takımı, Karadağ ile tarihindeki ilk resmi maçına çıkacak. İki ekip ilk kez, 2016'da hazırlık maçında Antalya'da karşı karşıya gelmiş ve maçı Türkiye 1-0 kazanmıştı. 2018'deki diğer özel maç ise 2-2'lik beraberlikle sona ermişti.

GRUPTA SON DURUM

A Milli Futbol takımımızın, şu ana kadar grupta ortaya koyduğu performans takdir topladı. Milliler, ilk maçında Hollanda’yı 4-2, ikinci maçında da İspanya’da Norveç 3-0 yenerken, üçüncü maçında sahasında Letonya ile 3-3 berabere kaldı. Bu sonuçlarla ay-yıldızlı ekibimiz 7 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.  Karadağ ise 6 puan ve averajla Hollanda’nın ardından üçüncü sırada yer alıyor. Grupta Norveç’te 6 puana sahip durumda. Ayrıca grubun diğer maçlarındaysa Letonya ile Cebelitarık, Norveç ile Hollanda karşı karşıya gelecek.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz