Haftanın kazananı Fenerbahçe!

Haftanın kazananı Fenerbahçe!
NotHaber

Fenerbahçe, Galatasaray’ın yenildiği, Beşiktaş ve Trabzonspor’un 2’şer puan kaybettiği haftada Giresunspor’u sahasında 2-1 mağlup ederek, zirve ile puan farkını 1’e düşürdü.

Fenerbahçe, rakiplerinin puan kaybettiği haftada Kadıköy’de, karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Ferdi ve 64. dakikada Mesut’un golleriyle 3 puanı kazanıp zirve ile puan farkını 1’e indirdi. Giresunspor’a Doukara yetmedi.

GİRESUNSPOR GOLLE TANIŞTI

Maçta Fenerbahçe adına herşey yolunda gittiği sırada, 85. Dakikada gelen gol sarı-lacivertlilerde endişe yarattı. Sol çaprazda topla buluşan Doukara sağ ayağının dışıyla uzak köşeye sert bir vuruşla, Fenerbahçe ağlarını sarstı. Ve bu gol, karşılaşmanın sonucu belirledi. Öte yandan Giresunspor’un bu sezon ilk golü olarak kayıtlara geçti.

MESUT’UN KADIKÖY’DEKİ İLK GOLÜ

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Fenerbahçe, oyunun kontrolünü elinde tuttu. Giresunspor ise kazandığı toplarla kontra ataklar geliştirmeye çalıştı. Maçın 63. Dakikasında kısa düşen geri pasında araya giren Berisha, Mesut Özil’i gördü. Mesut Özil de topu kontrol edip düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi. Mesut Özil böylece Kadıköy’de ilk golünü atmış oldu.

FENERBAHÇE’DE GALİBİYET HASRETİ BİTTİ

Ligde son iki maçından 1 puan çıkarabilen Fenerbahçe rakibi karşısında 2-1 kazanarak üç puanın sahibi oldu ve galibiyet hasretini dindirdi. Giresunspor ise bu sezon ilk golünü attı. Sarı-lacivertliler ligdeki puanını 13’e yükseltirken, Giresunspor ise 1 puanda kaldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz