Gökhan Gönül kardeşine kavuştu! 27 yıl sonra bulmuştu

Gökhan Gönül kardeşine kavuştu! 27 yıl sonra bulmuştu
NotHaber

İzmit'te yetiştirme yurdunda kimsesiz büyüyen ve 27 yaşındayken milli futbolcu Gökhan Gönül ile kardeş olduklarını öğrenen Can Gönül, ağabeyiyle buluştu.

 

Türkiye, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen şimdilerde ise Çaykur Rizesor forması için ter döken Gökhan Gönül, birdenbire ortaya çıkan kardeşini konuşuyor. 

İzmit’te bir yetiştirme yurdunda büyüyen ve izlediği bir futbol maçı sırasında milli futbolcu Gökhan Gönül’ün kardeşi olduğunu öğrenen Can Gönül, dün bir televizyon programında ünlü futbolcu ile görüşmüştü. Gökhan Gönül, 27 yaşındaki genci, kardeşi olduğunu teyit ettikten sonra Rize'ye davet etmişti. Programın ardından vakit kaybetmeden yola düşen Can Gönül'ün ağabeyi ve ailesinin diğer üyeleriyle bir araya geldiği öğrenildi.      

27 YILLIK HASRETE SON

Ülke gündmine oturan film gibi kavuşma hikayesi Kocaeli'nde yaşayan Can Gönül'ün 4 yıl önce iş başvurusu için gittiği nüfus müdürlüğünde başladı. Çünkü aldığı nüfus kayıt örneğinde, Gökhan Gönül isminde bir ağabeyi olduğu yazmaktaydı.

İlk önceleri bu durumu önemsemeyen genç adam, yıllar sonra izlediği bir maç esnasında ülü dikkatini çeken futbolcu Gökhan Gönül'ün doğum tarihinin nüfus kayıt örneğinde gözüken ağabeyiyle aynı olduğunu fark etti. Bunun üzerine bir televizyon programa çıkan Can Gönül ekranlardan ağabeyine seslendi. Bu çağrısı kısa sürede karşılık buldu ve Gökhan Gönül, canlı yayında programa bağlanarak Can Gönül'ün kardeşi olduğunu teyit etti. 

"3 KARDEŞTİK 4 OLDUK"

Gökhan Gönül, programa telefonla bağlanıp Can Gönül'e seslenerek "Can benim kardeşim. 3 kardeştik, 4 olduk. Annem ve babam Can'a ulaşmayı bekliyor. Can'ın beni bulma sürecine benzer şekilde ben de annemi buldum, daha sonra babamla barıştırdım" ifadesini kullandı. Bu çağrının ardından ikili bugün Rize'de bir araya geldi. 

Öte yandan filmleri aratmayan hikayenin perde arkası da aralandı. İşte yıllar sonra mutlu sonla biten kavuşma hikayesinin detayları:

Samsun'da yaşayan Ahmet ve Nilüfer Gönül çifti, yıllar öncesinde ayrılma kararı almıştı. Ardından Ahmet Gönül, 3 çocuğuyla (Volkan, Hakan ve Gökhan) birlikte Bursa'ya yerleşti. O dönem henüz iki aylık hamile olan Nilüfer Gönül ise gurur yaparak durumu eşinden sakladı. Daha sonra Can Gönül'ü dünyaya getirdi. Ancak çocuğa bakamayınca bir yakınına emanet etti. O kişi de bebeği yetiştirme yurduna verdi.  

20 yaşına kadar annesinden habersiz büyüyen Gökhan Gönül ise büyük emek sarf ederek ailesini 2007 yılında barıştırarak tek çatı altında topladı. Aile hayatlarına kaldıkları yerden devam ederken Can Gönül ortaya çıktı ve böylece ailenin tüm bireyleri tamamlanmış oldu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz