Galatasaray’ın eski başkanı Mustafa Cengiz hastaneye kaldırıldı

Galatasaray’ın eski başkanı Mustafa Cengiz hastaneye kaldırıldı
NotHaber

Sarı-Kırmızılı kulübün eski başkanı Mustafa Cengiz, Disiplin Kurulu’na sevk edilmeleriyle ilgili olarak gerçekleştirilecek basın toplantısı öncesi hastaneye kaldırıldı.

Bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan sarı kırmızı ekibin eski başkanı Mustafa Cengiz, dün gece rahatsızlık geçirmesinin ardından apar topar hastaneye kaldırıldı. Uzun süredir tedavisi süren Cengiz’in sağlık durumunda ciddi bir durum olmadığı öğrenildi.

DİSİPLİN KURULU ÖNCESİ RAHATSIZLANDI

Galatasaray’da Başkan Burak Elmas yönetimi, haziran ayında yapılacak seçimi iptal kararına sebep olan eski başkan Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyelerini disipline sevk etme kararı aldı. Galatasaray, 5 Mayıs’ta yaptığı açıklamada, corona virüsü gerekçe gösterilerek 29 Mayıs'ta yapılacak olan başkanlık seçiminin iptal olduğunu açıklamıştı. Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak’ın yanı sıra Yusuf Günay, Kaan Kançal, Dorukhan Acar, Mehmet Ömer Cansever, Fatma Dilek Kutlu Galatasaray Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

DAHA ÖNCE RİSKLİ AMELİYAT GEÇİRDİ

Mustafa Cengiz, daha önce de benzer sağlık sorunlarıyla karşılaştı. Galatasaray’ın UEFA kupası şampiyonluğunun 20. yıl dönümünün ardından  18 Mayıs 2020 tarihinde riskli bir beyin ameliyatı geçirdi ve ardından da mide kanaması sebebiyle bir süre tedavi görmüştü. Mustafa Cengiz, başkanlığı bırakmadan önce yaptığı basın toplantısında Fatih Terim 'e de serzenişte bulunmuştu. Cengiz, "Ameliyat oldum, geçmiş olsuna, ziyarete gelmedin. Bizi duman ettin hocam" sözlerini söylemişti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için çerezleri kullanıyoruz